Beşiktaş'ta Tosic sol bek! 'Eyvah'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Tosic sol bek Eyvah
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 16:09

Beşiktaş taraftarı da Avrupa Ligi mi Süper Lig mi sorusuna Şenol Güneş gibi “Süper Lig şampiyonluğu” dedi. Muhabirinden Programında yapılan ankette siyah beyazlı taraftarların 334’ü “Süper Lig şampiyonluğunu istiyorum” derken,207’si “Avrupa Ligi şampiyonluğu” dedi.

Haberin Devamı

İsrail’den programa canlı telefon bağlantısıyla katılan Ahmet Nur Çebi, “Ben her iki kupada da şampiyonluk isterim” dedi.Çebi, öğrenci ve gençlere bilet inidirimi talebini de yönetim kurulunda konuşacaklarını söyledi.Takımın havasının iyi olduğunu söyleyen Çebi, Beer Sheva karşısında iyi bir sonuç beklediğini söyledi.

Programa katılan bir diğer yönetici Metin Albayrak da Avrupa’da şampiyonluk sözü verdiklerini hatırlatarak, “Türkiye’ye mutlaka Avrupa kupası getireceğiz” dedi.Albayrak, derbiden ötürü aldığı ceza içinse “Şu anda Avrupa Ligi maçına odaklandık. Ancak günü gelince o maçta neler yaşandığını da anlatırız” dedi.

KENAN BAŞARAN
Beer Sheva maçı golsüz bitmez. Beşiktaş’ın hiçbir maçı kolay kolay golsüz bitmez.Tosic’in sol bek oynaması nedeniyle “Eyvah” diyorum. Tosic, kulvarını İbrahim Üzülmez gibi çok enerjik kullanıyor ama ortalarının isabet oranı yüzde 1 neredeyse!Tosic’e ben artık stoper olarak bakıyorum.Atiba ve Oğuzhan’ın biraz kafa dağınıklığı var.

Özellikle de Oğuzhan’ın...Son iki yenilgiden sonra Güneş’in Gökhan İnler’i biraz daha fazla düşünmesi lazım.Tudor’un Galatasaray’ın başına geçmesi derbi açısından Beşiktaş için iyi haber değil.Derbiye kadar Galatasaray yarışın içinde kalmaya devam ederse, TT Arena’daki maçın zorluk derecesi artar.Tudor’un Karabük ile Beşiktaş’ı yenmesi de derbide psikolojik bir baskı oluşturur.

Çarşı olayı şu anladığım kadarıyla: Yönetim eski düzeni istemiyor. Yönetim, maça gelip oturarak izleyen ve bol bol alışveriş yapanı istiyor.Yönetim, gürültü patırtı yapan taraftar istemiyor.Olimpiyat Stadı’na gelmediği için de Çarşı grubuna artık soğuk bakıyor.Çarşı da şunu istiyor: Bize yeni statta blok olarak oturacağımız bir yer verin. Gençler ve öğrencilere de indirimli bilet.Yeni statta eski taraftar kimliğinin oluşması zaman alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!