Beşiktaş'ta şirketleşme çabaları

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta şirketleşme çabaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gruplar'dan ret oyu
Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Mehmet Kazancı ile birleşik Grubun önde gelen isimlerinden İlhan Gölvan ve Fahrettin Curoğlu, Çarşı grubundan Sedat Kesen şirketleşme konusunun aceleye getirildiğini belirterek ret oyu vereceklerini açıkladılar. Kazancı şirketleşmenin iyi anlatılması ve kulübün çıkarlarının ön planda tutulmasını istediklerini belirterek ``Böylesine büyük bir iş 15 gün içinde oldu bittiyle olmaz. Beşiktaş taraftarlarının yarınlarını düşünmek zorundalar.'' dedi. Kazancı 2700 kongre üyesinin imzası ile şirketleşme konusunda aydınlatıcı bilgi edinmediklerini ve şirketleşmeye karşılık verilen ödünlerin açıklanmasını istedi.

Grup Siyah-Beyaz'dan destek
Beşiktaş Kulübü’nün şirketleşmesi ve halka arzı projesi konusunda bir açıklama yapan Grup Siyah-Beyaz, kulüp başkanı Serdar Bilgili’ye destek verdi.

Grup Siyah-Beyaz Basın Sözcüsü Batur Gültekin imzasıyla yapılan açıklamada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Beşiktaş Kulübü’nün çıkarlarını herşeyin önünde tutmayı sürdürecekleri bildirilerek, "Bundan hareketle kulübümüz geleceğine katkı yapacağına inandığımız şirketleşme ve halka arz projesini destekliyoruz“ denildi.

Üsküdar'dan evet
Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aydın İzgeç 1500 kongre üyesi ile yarınki konrede şirketleşmeye evet oyu vereceklerini açıkladı. İzgeç, İnegöl, Gaziantep, Trabzon, İzmir, Adana, Bitlis, Bursa, Ankara Beşiktaşlılar dernekleri ile aynı düşüncede olduğunu belritti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!