Beşiktaş'ta hedef kupa

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta hedef kupa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2011 00:00

Beşiktaş Milangaz Antrenörü Ergin Ataman, kazanılan ZZ Leiden maçının ardından yaptığı açıklamada hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

FIBA Eurochallenge B Grubu’ndaki ilk maçında ZZ Leiden’i 86-58 mağlup eden Beşiktaş Milangaz’da antrenör Ergin Ataman maç sonu yaptığı değerlendirmede hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

FIBA Eurochallenge’e galibiyetle başlamanın kendileri için önemli olduğunu dile getiren Ataman, “Bizim için çok iyi bir maç oldu. Sadece ilk periyotta savunmamız yeterince iyi değildi. İkinci periyottan itibaren savunmamıza daha fazla dikkat ettik ve sorun çözüldü. Savunmamızı sağlamlaştırmamız aynı zamanda hücumumuzun da etkili olmasını sağladı. Hızlı hücumlardan kolay sayılar bulduk ve oyunu domine ettik. Hedefimiz bu kupayı müzemize götürmek” şeklinde konuştu.

ZZ Leiden Antrenörü Toon van Helfteren ise maçı zorlu bir hale getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Maçı rakibimiz için zorlu bir mücadele yapmaya çalıştık. Ancak ilk periyodun altıncı dakikasından itibaren oyunun kontrolünü kaybettik. Rakibimizin savunması her geçen dakika daha iyi hale geldi. Beşiktaş Milangaz çok iyi bir takım. Artık bundan sonraki maçlarımıza bakacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!