Beşiktaşlı Koray: Şampiyonluk istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı Koray: Şampiyonluk istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 15:54

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Koray Avcı, siyah-beyazlı takımda mutlaka şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.Kulübün “Yavru Kartal” adlı dergisine konuşan Koray, ”Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşadık, ama bu benim için yeterli değil” dedi.

İlk hedefinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, bundan sonra performansının yeterli olması halinde yurt dışında oynamak istediğini ifade etti.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi 3 büyüklerde oynamanın her futbolcu için çok önemli bir lüks olduğunu kaydeden Koray, “Daha önce aralarında olduğumuz taraftarın önünde bu kez futbol oynamak benim için mutluluk verici bir olay. Bu açıdan kendimi şanslı görüyorum. Keşke herkes küçüklükten beri sevdiği takımın formasını giyebilse” diye konuştu.

Taraftarların bazen kendilerine tepki gösterdiğini hatırlatan tecrübeli oyuncu, “Ama şundan emin olsunlar, şampiyon olmayı biz herkesten çok istiyoruz” dedi.

Kendisinin küçükken Beşiktaşlı olduğunu ve tuttuğu takıma geldiğini vurgulayan Koray, “Ama küçükken başka bir takımı destekleyip de buraya gelenler olabilir. Profesyonel futbolcuları bu konuda konuşturmamak lazım. Sonuçta bu iş onların da ekmek parası” şeklinde konuştu.

Defansta oynamanın zor olduğu kadar keyif de verdiğini belirten Koray, şunları söyledi: “Hele büyük bir takımın defansında oynamak daha keyifli. Beşiktaş gençleştirme ve altyapı açısından çok önemli adımlar atıyor. Bizim zamanımızda 'Okulla futbol bir arada yürümez' diye bir düşünce vardı. Bence bu çok yanlış. Derslerinde başarılı olan ve okuluna devam eden bir kişinin futbol oynarken daha başarılı ve disiplinli olacağına inanıyorum.”

ÇAĞDAĞ 770 BİN DOLARA TRABZONSPOR'DA

Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, eski oyuncusu Çağdaş Atan'ın Trabzonspor'a transfer olduğunu İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi.  Açıklamada, “Trabzonspor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde toplam 770 bin dolar karşılığında anlaşma sağlanarak sözleşme imzalanmıştır” denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!