Beşiktaş'ın yeni hedefi Sulejmani

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın yeni hedefi Sulejmani
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 12:04

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında beklentilerin üzerinden bir performans sergileyen ve ara transfer döneminde yapılacak nokta atışı takviyelerle mutlu sona ulaşmak isteyen Beşiktaş rotayı Hollanda'ya çevirdi. Siyah-beyazlıların, Ajax'ın 24 yaşındaki yıldızı Miralem Sulejmani'nin peşinde olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Hollanda'nın yüksek tirajlı yayın organlarından De Telegraaf'a konuşan Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars gelişmeleri doğrulayarak; "Beşiktaş ve Borussia Mönchengladbach'ın ona karşı ilgisi olduğunun farkındayız. Takımdan ayrılması herkes için en iyisi olacaktır. Sulejmani şu anda Frank De Boer'un planları içerisinde yer almıyor ve bu durumun kısa süre içerisinde değişeceğini düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Ajax ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu bedelsiz olarak bırakmak istemediklerini belirten Overmars, "Eğer onu bonservis ödemeden almayı düşünüyorlarsa, biraz şanssız olduklarını söylemeliyim. Onu transfer edebilmek için belli bir ücret ödemeliler ya da 6 ay daha beklemeliler." ifadelerini kullandı.

2008 yılında Heerenven'den Ajax'a 16.25 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan Sırp oyuncu, Ajax formasıyla çıktığı 158 maçta 38 gol atarken 30 da asist yaptı. Sulejmani geçtiğimiz aylarda ciddi bir diz sakatlığı geçirmiş ve sakatlığı atlattıktan sonra eski formuna ulaşamayıp gözden düşmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!