Beşiktaş'ın en iyi transferi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın en iyi transferi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 15:02

Beşiktaş’ın başarı ve istikrarıyla ön plana çıkan futbolcusu Egemen Korkmaz’la ilgili olarak, danışmanı Erdinç Şehit, tecrübeli futbolcunun yeni nesil futbolcular için rol model olduğunu ve siyah beyazlı takım için en iyi transfer olarak yorumlandığını söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Şehit, “Egemen, Kartalspor’da oynadığı yıllardan bu yana zaten belli bir standardı olan, Türkiye’nin sayılı stoperlerinden bir tanesi olacağını göstermiştir.  Her şeyden önce çok sağlam bir karakterdir.  Kolay kolay demoralize olmaz ve kendisine çok iyi bakar. Egemen genç nesil futbolcular için iyi bir rol modeldir. Maçlara bu kadar konsantre olması, profesyonel özelliği ve aile yapısından kaynaklanır” dedi.

ÇARŞI’NIN PANKARTI ONU ÇOK GURURLANDIRDI

Erdinç Şehit, “Uzun yıllar Beşiktaş, formasını giyecek. Çarşı Grubu’nun derbide onun için açtığı pankart onu çok mutlu etti. Gururlandırdı. Futbolcuya gösterilen ilgi alaka, onu daha ileri seviyelere götürecektir. Bana göre Egemen Korkmaz’la Beşiktaş taraftarı bütünleşmiştir” diye konuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ TARAFTARIYLA BULUŞMASI ZOR OLMADI

Şehit, Egemen’in daha önce Bursaspor’da oynamış olmasından dolayı, Beşiktaş’a ilk geldiği günlerde sıkıntı yaşamadığını belirterek, “Taraftarlar forması için sonuna kadar mücadele eden oyuncuya sempati duymuşlardır. Egemen de bu karakterde bir oyuncu olduğu için Beşiktaş taraftarıyla buluşması zor olmamıştır. Beşiktaş taraftarını çok seviyor. Beşiktaş Yönetimi ve kamuoyu söylüyor. Egemen Beşiktaş için en iyi transfer olarak yorumlanıyor. Bu da bizi mutlu ediyor”  dedi.

TRABZONSPOR MAÇINDA PROFESYONELLİĞİN GEREĞİNİ YAPACAK

Eski takımı Trabzonspor’a kaşı oynayacak olmasını da yorumlayan Erdinç Şehit, “Egemen profesyonel bir futbolcudur.  Trabzonspor’da başarıyla oynadı. Şimdi Beşiktaş’tadır.  Pazar günü profesyonelliğin gereğini yerine getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”  ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!