Beşiktaş'a serbest G.Saray'a yasak

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa serbest G.Saraya yasak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 00:00

F.Bahçeli taraftarların başlattığı, “Kadıköy’e Beşiktaşlılar da gelsin” kampanyası amacına ulaştı. İki kulübün aralarında anlaşmaları üzerine deplasman yasağı bir maçlığına kalktı.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşktaş derbisini, konuk siyah beyazlı taraftarlar da izleyecek. Beşiktaş Kulübü’nün ‘Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maça taraftarlarımız alınsın’ yönündeki başvurusu hem F.Bahçe hem de Futbol Federasyonu tarafından kabul edildi. Bu sürpriz kararda, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in TFF Genel Kurulu’nda F.Bahçe’ye destek vermesi ve “Fenerbahçemiz” diye konuşması da önemli rol oynadı.

Demirören jesti

Bu sözlerinin ardından F.Bahçeli taraftarlar harekete geçerek Mersin İY maçında “Beşiktaş taraftarını Kadıköy’e bekliyoruz” pankartı açtı.
Ve dün F.Bahçe, resmi sitesinden, “Beşiktaş taraftarını bekliyoruz” başlıklı bir duyuru yayınladı. İl Güvenlik Kurulu da onay verirse 2 bin 600 Beşiktaşlı, Saracoğlu tribünlerinde olacak. Ancak F.Bahçe-G.Saray maçına, ilk yarıdaki karşılaşmaya sarı lacivertliler gitmediği için, sarı kırmızılılar da alınmayacak.

Haberin Devamı

Kılıç karardan memnun

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, derbiye Beşiktaşlı taraftarların davet edilmesinden mutluluk duyduğunu bildirdi. Kılıç yaptığı açıklamada, F.Bahçe yönetiminin Beşiktaş taraftarlarını Şükrü Saracoğlu’na davet etmesini “iade-i ziyaret” olarak nitelendi-
rerek, “Bu karar bizi de mutlu etti” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!