Beşiktaş’tan asla ayrılmam

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’tan asla ayrılmam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 00:52

BEŞİKTAŞLI Mustafa Doğan, takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için verilen 25 kişilik kadroda ismi olmayan ve takımdan ayrılacağı yönünde spekülasyonlar yapılan tecrübeli savunma oyuncusu, Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, "11 yıldır büyük takımlarda forma giyiyorum. Büyük takıma gelmenin zor, ama kalmanın daha da zor olduğunu iyi bilenlerdenim. Beşiktaş’ta oynayacak kapasiteyi kendimde görmesem bir dakika bile durmam. Bu olayı bir maraton yarışına benzetiyorum. Ben her zaman kendimi oynayacakmışım gibi hazır tutuyorum ve şans bulacağıma da inanıyorum" diye konuştu.

Daha da hırslandım

UEFA’ya bildirilen kadroda adının olmadığını duyduğunda üzüldüğünü anlatan Mustafa, "Ama bu olay beni karamsarlığa iteceğine daha da hırslandırdı. Bu hocamızın tasarrufudur ve kararına saygı duyuyorum" dedi.

Mustafa, UEFA’ya bildirilen kadroda yer almaması ile ilgili teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmediğini belirterek, "Hocamla aramızda en ufak bir sorun yok. Kendisinin adaletine güveniyorum. Çok iyi çalışarak şans bulacağıma inanıyorum" açıklamasını yaptı. Bugünlere kolay gelmediğini vurgulayan Mustafa, "Ben görevimin başındayım. Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmüyorum. Transfer teklifleri oldu ama kimseyle görüşmedim, çünkü Beşiktaş’ta oynamayı istiyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!