Beşiktaş sola yeni bir lider arıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş sola yeni bir lider arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2013 23:21

Bilic’in ısrarla istediği sol bek için yönetim çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in sezon başı kampından bu yana sıkıntı çektiği sol kanat bölgesi için yönetim yoğun tempoda çalışıyor. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler teknik direktör Bilic’in verdiği rapor doğrultusunda yurt dışında top koşturan beş aday ile temasa geçtiler.

5 aday var

Siyah beyazlı kulübün transfer listesinde yer alan futbolcular şu şekilde: Milan’da oynayan Luca Antonini, Benfica kadrosunda yer alan Lorenzo Melgarejo, Olimpiakos’tan Jose Holebas, Malaga’dan Eliseu ve İngiltere’de top koşturan Manchester United’ın Hollandalı yıldızı Alexander Büttner. Beşiktaş Yönetimi’nin bu beş aday arasında bir tercih yapcağını belirten yönetici Deniz Atalay “Bu oyunculardan birini ya kiralalık olarak ya da bonservisiyle kadromuza katacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trabzon biletleri satışta

SPOR Toto Süper Lig’in ilk haftasında Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor’u ağırlayacak Beşiktaş, maç biletlerini satışa çıkardı. 18 Ağustos’ta oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle: Kuzey Kale Arkası: 30 TL, Doğu Tribün: 60TL, Batı Tribün: 90TL, Batı VIP: 200TL.

Maaşlar Nur Çebi’den

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp personelinin maaş sıkıntısına çare oldu. İki aydır maaşlarını alamayan personele bayram öncesi 500 bin dolar dağıttı. Çebi “Şu anda sıkıntıları atlattık. Personelimizin sıkıntılarını giderdik” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!