Beşiktaş Ramon'u açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Ramonu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 09:50

Beşiktaş, Brazilya'nın köklü ekiplerinden Flamengo'da kiralık olarak oynayan Corinthians'ın sol beki Ramon de Morais Motta'yı kiralamak için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Corinthians Kulübü'nün oyuncusu Ramon de Morais Motta'nın kiralanmasına ilişkin olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Savunmanın solunda görev yapan Brezilyalı oyuncu 25 yaşında.

Ramon de Morais kimdir?

Doğum tarihi: 6 Mayıs 1988
Doğum yeri: Brezilya
Mevkii: Sol bek
Oynadığı takımlar:
2005-2009:
Internacional (28 maç, 0 gol)
2009-2011: Vasco da Gama (42 maç 5 gol)
2011-2012:
Corinthians (22 maç 3 gol)
2012-2013: Flamengo (Kiralık) (27 maç 1 gol)

"ZAGO'DAN REFERANS ALDIK"

Beşiktaş, Teknik Direktörü Biliç'in sol kanat ısrarı dün sonuçlandı. Manchester United'da Patrice Evra'nın yedeği Hollandalı Alexander Büttner'in gelmemesi üzerine Yunanistan, İspanya, Portekiz ve Almanya'da arayışlarını sürdüren Futbol Komitesi Dış İlişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, önceki gün Biliç'in raporu doğrultusunda Flamengo forması giyen 25 yaşındaki Ramon de Moraes Motta ile el sıkıştı.

Flamengo kulübü bu oyuncuyu kiralık olarak sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak verdi. Motta yarından itibaren antrenmanlara çıkacak. Yönetici Erdal Torunoğulları "Sol kanat için İsmail Köybaşı'nın iyileşmesini bekledik. Fakat riske girmek istemedik. Teknik Direktörümüz Biliç uzun uğraşlar sonucunda arkadaşlarınında yardımı ile bu oyuncu ile ilgilendiklerini ve alınması konusunda fikir alış verişinde bulundu. Motta konusunda Brezilya'da bulunan eski futbolcu Zago'dan olumlu referans aldık." yorumunu yaptı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!