Beşiktaş’ın sahası kapanıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ın sahası kapanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2008 00:10

Ankaraspor maçında sahaya yabancı madde atılması ve çirkin tezahürat yapılması nedeniyle siyah beyazlıların sahası 1 maç kapanacak. İbrahim Üzülmez’e 2, Sivok’a da 3 maç ceza geliyor.

ANKARASPOR’a yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Bşiktaş’a bir darbe de Futbol Federasyonu’ndan geliyor. Ankaraspor maçının son dakikalarında sahaya çok sayıda yabancı madde atılması ve çirkin tezahürat yapılması nedeniyle siyah beyazlı ekibin sahasının 1 maç kapanacağı bildirildi.

Tello ucuz kurtuldu

Maçın temsilcisi Gazanfer Doğu ve Mehmet Özbek, federasyona gönderdikleri raporda olayları ayrıntılı bir şekilde ifade ettiler. Bu doğrultuda Beşiktaş bugün Disiplin Kurulu’na sevk edilecek.

Maçın bitiminde rakip futbolculara fiili saldırıda bulunan İbrahim Üzülmez de Disiplin Kurulu’na gönderilecek. Üzülmez’in 2 maç ceza alacağı ifade edildi. Theo Weeks’e sakatlayıcı şekilde vuran Sivok’a da 3 maç ceza verileceği öğrenildi.

Bu arada maç içinde Theo’ya yumruk vuran Tello’nun ceza almasının sözkonusu olmadığı vurgulandı. Yaşanan olayın hakemin görüş alanı içinde olduğu için temsilci ve gözlemci raporlarına yazılmadığı hatırlatıldı. Bir metre önündeki yumruğu göremeyen yardımcı hakem Serkan Gençerler’in ise Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından uzun süre dinlendirileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!