Beşiktaş’ın en hırçını Guti

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ın en hırçını Guti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2010 00:00

SPOR Toto Süper Lig’in ilk yarısında toplam 33 sarı, 2 kırmızı kart gören Beşiktaş’ın en hırçını İspanyol yıldızı Guti oldu.

Sezon başında Real Madrid’den transfer edilen Guti, ligin ilk yarısında 4 sarı, 1 de kırmızı kart görürken cezası nedeniyle 2 maçta takımını yalnız bıraktı. Tabata 1 sarı, 1 kırmızı kartla cezalandırılırken Nobre, Hilbert, Ersan da 3’er sarı kart gördü. Geçn sezonun ilk yarısında toplam 28 sarı, 2 kırmızı kart gören siyah beyazlı takım, bu sezon 33 sarı, 2 kırmızı kartla daha da hırçınlaştı.

Türkiye’de kuzu Avrupa’da farklı

SÜPER Lig’de oynadığı 15 maçta tek kart görmeyen İbrahim Üzülmez, UEFA Avrupa Ligi’nde adeta hırçınlaştı: 7 maçta 1 kırmızı, 2 sarı kart.

Guti İspanya’da 2 gol attı

BEŞİKTAŞ’ın İspanyol oyuncusu Guti, önceki akşam Madrid’de yapılan yardım maçında forma giydi. Figo’nun ve Casillas’ın kaptanlığını yaptığı iki takımın mücadelesini Figo’nun takımı 5-4 kazandı. Casillas’ın takımında forma giyen siyah beyazlı futbolcu 2 gole imza attı. Maçta Guti’nin yanı sıra Zidane, Karembeu, Hierro, Figo, Casillas, Butragueno, Manolo Sanchis, Fernando Couto, Rui Costa ve Sa Pinto gibi önemli isimler de forma giydi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!