Benzer bir golü Gençlerbirliği'nin diğer kalecisi de yemişti

Güncelleme Tarihi:

Benzer bir golü Gençlerbirliğinin diğer kalecisi de yemişti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 16:20

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda oynanan Galatasaray-Gençlerbirliği en çok konuşulan pozisyonlarından biri, kaleci Ferhat Kaplan'ın yediği goldü.

Haberin Devamı

Ferhat'ın topa atlarken elini çektiği iddia edilen bu pozisyon akıllara 23'üncü haftadaki SAİ Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği mücadelesini getirdi.

Zira o karşılaşmada da Gençlerbirliği'nin diğer kalecisi Ramazan Köse benzer bir iddianın kahramanıydı.

Maçın uzatma dakikalarında, Ankara ekibinin 4-1 önde olduğu sırada Serdar Gürler'in kullandığı bir serbest vuruş sonucunda benzer bir gol yiyen Ramazan Köse, eleştiri oklarına hedef olmuştu. Karşılaşma bu golle 4-2 bitmişti.

Benzer bir golü Gençlerbirliğinin diğer kalecisi de yemişti
Hollanda'da şok anket: Sneijder'in golü şike mi, değil mi?

FERHATLAR KARIŞTI
TT Arena'daki maçın sonunda düzenlenen basın toplantısında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın, kaleci Ferhat'ın performansıyla ilgili bir soruyu yanlış anlayarak, stoper Ferhat Görgülü'yle ilgili yorumda bulunması ilginç görüntülere neden olmuştu.

Haberin Devamı

Bu soruya şaşırdığı görülen ve gülerek cevap veren Bakkal, "Ferhat, ben göreve geldiğimden bu yana en iyi futbolunu oynadı" dedi. Ardından da stoper Ferhat'ın maçın son dakikalarında uzak mesafeden çektiği bir şutu hatırlatarak, "Bir tek 30 metreden topa vurdu diye kızdım" ifadesini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!