Belluschi'nin durumu maç saati belli olacak

Güncelleme Tarihi:

Belluschinin durumu maç saati belli olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2013 15:03

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında perşembe günü oynayacağı Vojvodina maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman 5'e 2 çalışmayla başladı. Yeşil beyazlılar daha sonra minyatür kalelerde taktik ağırlıklı idmanın ardından gruplar halinde frikik çalışması yaptı. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın frikik çalışmasında takımın yeni transferi Taye Taiwo ile özel ilgilenmesi gözden kaçmadı. Tecrübeli teknik adam antrenman öncesi de Şilili golcü Pinto ve Ozan İpek'le kısa süre birebir görüşme yapması dikkat çekti.

BELLUSCHİ MAÇ SAATİ
Sakatlıkları süren Belluschi ve Ozan İpek ile hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Öztürk ve Civelli takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. İbrahim ve Civelli'nin tedbir amaçlı ayrı çalışma yaptığı belirtilirken, Belluschi'nin durumunun maç saatinde belli olacağı ifade edildi.

OZAN VE EMRE'DEN KRAMPON ŞAKASI
Bursaspor'un genç futbolcuları Ozan Tufan ve Emre Pehlivan antrenman sonunda takım arkadaşları Okan Deniz'in kramponunu aldı. Okan tüm çabalarına rağmen kramponunu ikilinin elinden alamadı. Pes eden genç oyuncu futbolcu arkadaşlarına kramponunu getirmelerini istedi. Şakayı sürdüren Ozan ve Emre ise Okan'ın kramponunun önce bağcıklarını söktü daha sonra da bantla yapıştırdı. İki genç oyuncu daha sonra kramponu alarak tesise girdi.

KARAMAN'DAN BUZ FIRÇASI
Çalışmaların ardından futbolcular antrenmanın yorgunluğunu atmak için buz kalıplarıyla dolu havuza girdi. Buzların yeterli olmadığını gören Hikmet Karaman sinirlendi. Buz kalıplarını getiren personeli yanına çağıran Karaman, su yüzeyinin tamamen buz parçalarıyla kaplanmasını ve daha dikkatli olunmasını istedi. Bursaspor, yarın akşam saatlerinde Atatürk Stadı'nda yapacağı antrenman ile Vojvodina maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Öte yandan Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında perşembe günü kendi sahasında Vojvodina ile oynayacağı maçın biletleri bugün satışa çıktı. Bilet için satış gişelerine giden yeşil beyazlı taraftarlar Vojvodina'yı yeneceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!