BEHZAT GERÇEKER VE ENBE KREMLİN SARAYI'NDA !

Rusya'nın en önemli sanatçılarından Stas Mihayilov için Kremlin Sarayı’nda yapılacak kutlamada, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası da, sarayda ilk Türk orkestrası olarak sahne alacak!

Haberin Devamı

Devlet Başkanı Putin’in, Stas Mihayilov için kapılarını açtığı Kremlin Sarayı'nda, 15 Mart 2013 Çarşamba günü, ünlü sanatçı konuklarının katılımıyla gerçekleşecek olan, Mihayilov’ın 20. sanat yılını kutlayacağı gecede, Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası da Kremlin Sarayı'nda, ilk Türk orkestrası olarak sahne alacak.

Mihayilov için yapılacak olan kutlamada verilecek konserde sahne alması için Türkiye'den Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası'nı davet etti. Nikolay Baskov, Lev Lesenko, Filip Kirkorov, Oleg Gazmanov, Natasa Korolova, Soso Pavliasvili gibi çok değerli Rus pop starları ile özel davetlileri katılacak.

Aldıkları bu davete çok mutlu olduklarını Moskova'daki gecenin müziğin ülkeleri nasıl yakınlaştırdığının güzel bir örneği olacağını belirten Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası’nın sahne alacağı gece, Moskova Kanal 1 Tv'nin yayınlayacağı konseri yaklaşık 150 milyon kişinin izlemesi bekleniyor.

BEHZAT GERÇEKER VE ENBE KREMLİN SARAYINDA  

 

Yazarın Tüm Yazıları