Bebeğini emzirdi kürsüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bebeğini emzirdi kürsüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2013 01:07

Gümüş madalyalı haltercimiz Sibel Özkan Konak lohusa döneminde 2 aylık çalışma ile haltere geri döndü. Kamplara bebeği Ediz Efe ile birlikte girdi.

Haberin Devamı

İŞTE örnek bir anne Sibel Özkan Konak... Üç yıl önce halteri bıraktı, evlendi, bebeği oldu. Yeniden podyuma döndü ve Akdeniz Oyunları’nda ikinci oldu. Bir sporcu bir günü boş geçirse o spor, o sporcuyu 3 günde bırakır. Bir kadın sporcu bir de bebek dünyaya getirmiş ise o spora yeni başlamış gibi olur. İşte Sibel şampiyonaya, iki ay kala hazırlandı. Oyunlarda podyuma çıkmaya çok az bir süre kala minik Ediz Efe’nin meme saati gelmişti. Bu sebeple milli sporcu önce bebeğini emzirdi sonra da ısınma salonuna koştu

Emzirme 1.5 saat antrenmana bedel

SİBEL haltere muhteşem dönüşü şöyle anlattı: “Bebek doğduktan sonra antrenörüm Talat Ünlü evimize misafir geldi ve beni yeniden haltere döndürdü. İki ay gibi halter için çok kısa bir sürede eşimin de büyük desteği ile yeniden antrenmanlara başladım. Kampa bebeğimle girdim. Hem emziriyor, hem de idman yapıyordum. Bilimsel olarak emziren annenin harcadığı efor 1.5 saatlik antrenmana bedelmiş.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!