Bayrampaşalı Hagi

Güncelleme Tarihi:

Bayrampaşalı Hagi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2011 11:39

İspanya'nın AS Gazetesi, Atletico Madrid’de yıldızını parlatmaya devam eden Arda Turan’ın hikayesine yer verdi.

Haberin Devamı

AS Gazetesi, küçük yaşlarda ülkesinin ekonomik koşullarının üstesinden gelmeye çalışan ve idolü Hagi olan Arda Turan’ın hayatındaki iki isimle konuştu;

Fatih İbradi, Arda’yı ilk keşfeden kişi oldu. 1999 yılında henüz 11 yaşındayken Bayrampaşa Altıntepsi’de oynarken gören İbradi, “Arda’nın top sürüşünü görünce çok şaşırdık. Altın gibi parlıyordu ve onu Galatasaray’a getirmek için hiç çekinmedik” dedi.

Birlikte 8 yıl çalıştıktan sonra Arda’ya ilk profesyonel sözleşmelerini sunduklarını söyleyen İbradi, “ Arda ayda 500 TL’ye imza atmak için ebeveynleri olmadan geldi. Ona ne kadar ödeyeceğimize bile bakmadı. Bana 8 yıldır birlikte olduklarını ve çok güvendiğini o nedenle maaşı önemsemediğini söyledi. Arda’nın gerçekten çok üstün bir ahlakı var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray B takımının eski teknik direktörü olan Suat Kaya da, “dürüst olmak gerekirse Arda patlayabilir umudu hiçbirimizde yoktu. Ancak o teslim olmadı ve zor olanı yaptı. Hepimizi şaşırttı ve kulüp tarihinin en genç 4.kaptanı oldu” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!