Bayern Münih - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:31

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih evinde Juventus’u ağırlayacak. İlk maçtan herhangi bir avantaj olmadan ayrılan iki takım da rövanş karşılaşmasında tüm performansını göstermeyi hedefliyor. Peki, Bayern Münih - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu il maçında Juventus Bayern Münih’i konuk etmiş ve karşılaşma 2 – 2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Rövanş maçından galibiyetle ayrılmak isteyen her iki takımın da amacı bir üst tura yükselmek.

BAYERN MÜNİH – JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi’nin merakla beklenen rövaş karşılaşmalarından olan Bayern Münih - Juventus maçı 16 Mart 2016 Çrşamba günü saat 21:45’te Allianze Arena Stadında başlayacak. Karşılaşma Jonas Eriksson tarafından yönetilirken, maç Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH – JUVENTUS MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın akşam gerçekleşecek olan Bayern Münih – Juventus maçının muhtemel 11’leri;

Bayern Münih muhtemel 11: Manuel Neuer, Juan Bernat, Joshua Kimmich, Philiphe Lahm, David Alaba, Thiago Alcantara, Douglas Costa, Arturo Vidal, Arjen Robben, Thomas Müller, Robert Lewandowski

Haberin Devamı

Juventus muhtemel 11: Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Stephan Lichtsteiner, Patrice Evra, Sami Khedira, Claduio Marchisio, Paul Pogba, Juan Cuadrado, Mario Mandzukic, Paulo Dybala

İKİ TAKIMIN DA ESKİ OYUNCUSUNDAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Bayern Münih ve Juventus'un eski futbolcusu Hasan Salihamidzic karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih ekibinin Serie A şampiyonu karşısında kalitesini ispatladığını vurgulayan Hasan Salihamidzic ilk maçta Bayern Münih’in ezici bir üstünlükle mücadele ettiğini, ancak maçın son yarın saatinde kontrolü rakibe kaptırarak karşılaşmadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrıldığını belirtti.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Juventus Bayern Münih’i evinde ağırlamıştı. Juventus Stadında karşı karşıya gelen Jubentus – Bayern Münih maçını İngiliz hakem Martin Atkinson'ın yönetmişti. Yüksek tempoda geçen karşılaşma 2 – 2’lik beraberlikle sonuçlanmış ve karşılaşmanın golleri Sturaro ve Dybala ile Müller ve Robben tarafından kaydedilmişti.

BAYERN MÜNİH WERDER BREMEN'İ 5 – 0 YENDİ

Almanya Bundesliga'nın 26. haftasında Werder Bremen'i sahasında konuk eden Bayern Münih, karşılaşmadan 5 – 02lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Maçın 9. dakikasında Thiago Alcantara ile 1 – 0 öne geçen Bayern Münih, karşılaşmanın 31. dakikasında Thomas Müller ile maç skorunu 2 – 0’a getirdi. İlk yarıyı bu şekilde kapatan Bayern Münih ikinci yarıda da üstünlüğünü gösterdi ve 65. dakikada Thomas Müller, 86. dakikasında Robert Lewandowski ve 90. dakikada Thiago Alcantara ile maçı 5 – 0’lık galibiyetle sonlandırdı.

PEP GUARDİOLA’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında bugün Juventus’u konuk edecek olan Bayern Münih’in teknik direktörü Pep Guardiola karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Juventus’un defansif gücünü takdir ettiğini belirten Pep Guardiola, Juventus’un bugün gerçekleşecek olan maçta 10 kişiyle savunma yapabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı kazanacak olan takımın küçük detaylarla belli olacağına değinen Pep Guardiola, iki takım için de maçın zorlu olacağını vurguladı. Juventus’un her zaman güçlü olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, oyuncuların karşılaşmaya kadar hazır olacağını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!