Bayern Münih Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 15:40

Bayern Münih Benfica maçı ile bu akşam Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi oynanacak. Bayern Münih Benfica maçı için izleyiciler karşılaşmanın şifreli olup olmadığını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın yayın detayları belli oldu. Peki Bayern Münih Benfica maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Bayern Münih ve Portekiz temsilcisi Benfica bu akşam devler liginde boy gösterecek. Bayern Münih Benfica maçı ile çeyrek final karşılaşmasında önemli bir mücadele oynanacak. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bu akşam oynanacak iki maç ile başlıyor. Şampiyonlar Ligi’nde son 8 takımın yarı finale kalabilmek için verecekleri mücadele bugün ve yarın oynanacak 4 karşılaşma ile start alırken Türk sporseverlerin özellikle merak ettiği maç ise Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona’nın eski takımı Atletico Madrid ile oynayacağı maç olacak. Peki Bayern Münih Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Türkiye’deki futbol severlerin gözü Şampiyonlar Ligi’ndeki İspanya derbisinde olacak. Barcelona ile Atletico Madrid, İspanya’daki rekabetlerini Şampiyonlar Ligi’ne taşırken, Atletico Madrid’de büyük zaferler yaşayan ve ardından da Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, eski takıma karşı sahada olacak. La Liga’nın ilk iki sırasında yer alan iki takım, çeyrek final ilk maçında Nou Camp’ta kozlarını paylaşacak. Barcelona – Atletico Madrid arasındaki maç 21.45′te TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki diğer maçlar, Tivibu Spor kanalında ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Benfica, Bayern deplasmanında oynadığı üç maçı da kaybetti ve bu maçlarda kalesinde 13 gol gördü (4.3 gol ortalama). Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde topa sahip olma yüzdesi en yüksek olan takım Bayern Münih (%71.6). Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla kart görmüş olan takım Benfica (24 sarı kart, 1 kırmızı kart). Thomas Müller Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de sahaya çıktığı son 15 maçta 14 gol attı. Robert Lewandowski Allianz Arena'da forma giydiği son yedi Şampiyonlar Ligi maçında 10 gol attı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla asist yapmış olan oyuncu Bayern forması giyen 19 yaşındaki oyuncu Kingsley Coman oldu (5).

İki takım iki yıl önce yine Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelmiş, Atletico Madrid, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Barcelona’yı Vicente Calderon’da 1-0 mağlup edip yarı finale yükselmişti. O karşılaşmada Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, şimdi de Barcelona formasıyla eski takım arkadaşlarına karşı mücadele edecek.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, HANGİ GÜN?

Şampiyonlar Ligi’nde son 4′e kalacak takımların belli olacağı rövanş müsabakaları ise 12 – 13 Nisan tarihlerinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarının tamamı TSİ ile 21.45′te başlayacak.

Program şöyle:
5 Nisan Salı Bayern Münih (Almanya) – Benfica (Portekiz) Tivibu Spor
Barcelona (İspanya) – Atletico Madrid (İspanya) TRT1

6 Nisan 2016 Çarşamba Paris Saint Germain (Fransa) – Manchester City (İngiltere) Tivibu Spor
Wolfsburg (Almanya) – Real Madrid (İspanya) Tivibu Spor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!