Başkan haklı beyler!

Güncelleme Tarihi:

Başkan haklı beyler
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2013 00:00

Hürriyet’e verdiği demeçte ‘İşini iyi yapmayan gider’ diyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a teknik direktör Samet Ay-baba’dan destek geldi. Aybaba, ‘Başkan söylediklerinde haklı’ dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, Başkan Fikret Orman’ın Hürriyet’e yaptığı açıklamada “İşini iyi yapmayan ben dahil kim olursa gider” sözüne hak verdi.

Aybaba, Mersin İdmanyurdu maçı için kampta bulundukları Fethiye’de dün bir durum değerlendirmesi yaptı.

Aybaba “Başkanımız Fikret Orman haklı. Ben de başkanımız gibi düşünüyorum. İşini iyi yapmayan ben dahil kim olursa olsun gider. Bu ben veya futbolcu olur. Haklı söylediklerinde. Biz burada Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beşiktaş’ı zor günlerde zirveye çıkarmak kolay iş değil” dedi.

‘KISITLI BÜTÇEYLE ZİRVEYE OYNUYORUZ’

EZELİ rakiplerinin transfer sezonunda onlarca milyon Euro’lar harcayarak önemli yıldızlar aldığını hatırlatan Samet Aybaba, buna karşın mali darboğazda olan ve bu nedenle sezona ‘Feda’ sloganıyla giren Beşiktaş’ın ise kısıtlı olanaklar çerçevisinde zirve yarışı verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Aybaba, “Siyah beyazlı kulübümüzün son dönemlerde kaybolan gençlik değerlerini yeniden ortaya çıkarttık. Bundan böyle artık Beşiktaş’ta herkes görevini yapacak. Kendisine verilen işi kim olursa olsun iyi yapmayanın yerinde durması da normal değildir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!