Başkan adayı Yamen Uzun'un konuşması

Güncelleme Tarihi:

Başkan adayı Yamen Uzunun konuşması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2013 14:28

Fenerbahçe seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında konuşma yapmak için kürsüye ilk gelen isim Yamen Uzun oldu. Uzun konuşmasında adaylıktan çekilmediğini söylerken yönetim kurulu listesi ise açıklamadı.

Haberin Devamı

İşte Yamen Uzun'un açıklamalarından satır başları;

"Sevgili taraftarlarımız, F.Bahçe'nin başkanına ve onun üzerinden bütün camiamıza saldıranlara cevap verdiniz. Bununla ne kadar övünseniz azdır.

Şimdi geleceğimize duygusallıktan uzak mantıkla karar vererek yön vereceksiniz. Sosyal ve toplumsal bir hatalı operasyona maruz kaldı Fenerbahçe. Düşmanları tarafından yıpratılmış ve yalnızlaştırılmış
bir Fenerbahçe oluşturmak istediler. Mali durumu bozulmuş, aşırı derecede borçlandırılmış bir Fenerbahçe...

İşte bu karamsar tabloyu nasıl düzelteceğiz? F.Bahçe üzerindeki 3 Temmuz algısını kaldırarak pozitif değişimi sağlayacak, tesisleşme için eski yönetime teşekkür eden ve artık önceliğin sportif başarı olduğuna
inanan; en önemli rakibimizi şampiyonluk sayılarında geçmeye inanan; dünya çapında yıldız oyucular transfer edeceğim diyen; yeni gelir kaynakları yaratacak ve bunları şeffaf kullanacak; bunlardan daha önemlisi tüm camianın başkanını seçeceksiniz.

Haberin Devamı

Bankacılık yerel ve küresel ekonomiye bağlı bir sektördür. Fenerbahçe ise bir spor kulübüdür. Mali konulara çok değinmek istemiyorum. Mali konulara mali kongrede değinmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.

Yaklaşık 25 gündür başkanlık adaylık sürecini büyük bir ciddiyetle sürdürüyorum. Üzülerek söylüyorum ki 3 Temmuz süreci bizi bugün olağanüstü seçim sürecine getirmiştir. Kamuoyunda görülen odur ki bu seçim süreci iki isim arasında geçecektir. Sizlere aday listemi sunmayacağım. Sakın ola ki isim listesi hazırlayamadı demeyin. Çok isim var. Başkanlık adaylığıma da devam edeceğim.

Teması barış olan bu kongrede hulusi belgü nünü affadedilmesini çok isterdim. Belgü taraftarlarına ve diğer iki adaya tepkisi olan üyelerimize sesleniyorum. Oylarınızı ben de birleştirin ki gelecek kongrelerde sizin karşınızda olmak istiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!