"Başarılı olduğuma inanıyorum"

Güncelleme Tarihi:

Başarılı olduğuma inanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2010 11:34

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok, kendisine verilen sorumluluğun altından kalktığını ve başarılı olduğunu düşündüğünü söyledi.

Mert, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, “Bana verilen sorumluluğun altından kalktığımı ve başarılı olduğumu düşünüyorum. Zaten bu konuyu Volkan ağabey ile de konuştuk ve bana görevimi yaptığımı söyledi” dedi.

“Milyonlarca taraftarın mutluluğunun veya sevincinin, sizin parmaklarınızın ucunda olması insana gerçekten heyecan veriyor” diyen 21 yaşındaki kaleci, Trabzonspor maçında kurtardığı penaltı için de “O penaltıdan sonra takıma bir hareket gelmesini, o penaltının bir dönüm noktası olmasını, ondan sonra beraberliği ve galibiyeti getirecek goller bulmamızı çok isterdim, ama olmadı” şeklinde konuştu.

Babası Mahir Günok'un da kaleci olduğunu hatırlatan Mert, “Halen de kaleci antrenörlüğü yapıyor. Hatta 90'lı yıllarda, benim ilk kez 11'de başladığım Trabzon'da, 2 sezon Trabzonspor'un kalesini korumuş. Bu da garip bir tesadüf herhalde” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!