Bamba mı bomba mı

F.BAHÇE aradığı golcüyü Trabzon’da buldu. İkincisi neyse, sırtına çarptı ama...

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin hanesine yazılan ilk gol tam bir golcü vuruşu... Onur topu kucağına beklerken Bamba sahneye çıkıyor ve golcüleri adeta kıskandırıyor. Tabii ki bu Trabzonspor’da defans oyuncuları ve kalecinin ne kadar uyumsuz olduğunu gösteriyor.
Aslında müthiş bir ilk yarı izledik. Trabzon önceki maçlarda olmadığı kadar hırslıydı. Belki de Adrian’ın akıl dolu vuruşu filelere gitse maç bambaşka bir hava alacak. Bizler tribünden gol olarak gördük ve önümüzdeki televizyonlardan da izledik.

Üçüncüyü atabilirdi

Bamba ilk yarının kaderini belirledi. Bamba bir anda patlayan bir bomba oluverdi. Trabzon ilk yarının sonuna kadar bu iki bombanın şokunu üzerinden atamadı. Bamba’nın da morali çok bozuktu ve devre arasında Tolunay Hoca çıkartmasa belki de üçüncüyü bile atabilirdi.
İki farklı mağlubiyete rağmen Trabzonspor ikinci yarıya da çok hırslı başladı. Bir gol bulabilse belki gerisi de gelecekti. Fenerbahçe ise çok sakindi. Oyunu kendi sahasında kabul eder gibi göründü ve Trabzonspor’u uyuttu. Bu kez Bamba yoktu ama Gökhan Gönül üçüncü golü atınca Trabzonspor da havluyu attı.

Haberin Devamı

Şimdi sıra kimde?

Avrupa Kupası maçı oynamış ve uzun yoldan gelmiş olan F.Bahçe’nin yorgun olmasını bekliyorduk. Ama tersi oldu. Trabzonspor da tek tük yanan mum ışığı görüntüsü verdi o kadar... Geçen hafta Sivas’ta zaten kendisini belli etmişti ama yine de ‘Fenerbahçe maçı’ dedik, ‘Belki bir şey olur’ dedik ama yok. Eldeki un ve yağ kısıtlı olunca helva da ancak bu kadar olur.
Yani pek tadı tuzu olmaz. Sezon başında futbolcular değişti, sezon ortasında teknik heyet de değişti ama değişmeyen tek şey Trabzonspor ve yönetim. Acaba sıra kimde? Dibe doğru çöküş hızla devam ediyor. Tolunay Hoca sezonu öyle veya böyle daha büyük kaza olmadan tamamlamanın peşinde... Trabzonspor kötü formuna böyle devam ederse, sonu hüsran olur.

Yazarın Tüm Yazıları