Babama niye küfür ediyorlar

Güncelleme Tarihi:

Babama niye küfür ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2007 00:00

Maçı sarı kırmızılı taraftarların arasından seyrettiğini söyleyen Almina Tude, "Galatasaray yenmesine rağmen babama hakaret ettiler" dedi.

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçtan sonra Lig TV yayınına kızı Almina Tude ile katıldı. Uygun, şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade ederken, Almina Tude, düşündürücü ve ders verici açıklamalar yaptı. Bursa’da yaşamasına rağmen babasının hemen bütün maçlarına giden Almina Tude, "Ben maçı Galatasaraylılar’ın arasında izledim. Galatasaray yenmesine rağmen hala babama küfür ediyorlar, hakaret ediyorlar. Bu nasıl bir futboldur anlamadım. Bunları duyunca çok üzüldüm" diye konuştu.

Kızının bu sözleri ile duygulandığı gözlenen Bülent Uygun da çarpıcı bir mesaj vererek, "Söz konusu dört büyükler ise gerisi teferruattır" dedi. Daha önce yaptığı, "Şampiyon olamayız" açıklamasına da değinen Uygun, "Ben hayalperest değilim. Kısıtlı bütçe ve dar kadroyla futbol adına güzellikler yapıyoruz" dedi. Hakemler için konuşmak istemediğini ifade eden Uygun, "Anadolu’dan bir şampiyon çıktığında, bizim de Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek hakemimiz olur" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!