Aziz Yıldırım'dan büyük rest

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırımdan büyük rest
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2010 00:00

Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Ömer Aşık'ın, ''Parasını alamadığı'' gerekçesiyle Ocak ayında kulübe ihtarname çektiği haberini ilk olarak okuyucularına duyuran hurriyet.com.tr şimdi de konu hakkındaki son gelişmeleri sizlerle paylaşıyor..

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında Antalya'da Büyükşehir Belediyesi ile oynanan karşılaşmada omuzundan sakatlanan ve uzun bir süre forma giyemeyen Ömer Aşık, bu dönem içinde ''Parasının ödenmediğini'' ileri sürüp, yasal yollara başvurmuştu..

Şubat ayı sonlarında iyileşen ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan genç yıldız kadroya girmeyi beklerken, kulüple arasında yaşadığı sorunlar nedeniyle bu isteğine kavuşamadı..

Başkan Aziz Yıldırım, Ömer'e bir çok kez İdari Menacer Nedim Karakaş yoluyla ''İhtarnameni geri al'' diye haber gönderse de, bu konuda bir adım atılmadığını görünce geçen hafta ipleri eline almaya karar verdi..

Öncelikle sezon başında Slovenya'nın Union Olimpija takımına gönderilen Gasper Vidmar geri dönerken, Ömer Aşık'ı kulübe çağıran Başkan Yıldırım, milli basketbolcuya da ''O ihtarnameyi geri almazsan bu takımda kesinlikle oynayamazsın. Fenerbahçe formasını artık rüyanda görürsün'' restini çekti..

Haberin Devamı

Ancak Başkan'ın bu sözlerine rağmen Aşık, menacerine de danışarak Sarı-Lacivertli kulübe gönderdiği ihtarnameyi geri çekmedi ve bu konuda geri adım atmadı..

Fenerbahçe Ülker'den bir yıl için 1 milyon dolar alan milli yıldız geçen sene draft edildiği Portland'tan takas edildiği Chicago Bulls tarafından önümüzdeki sezon için davet beklerken, Sarı-Lacivertli yönetim ile de köşe kapmaca oynamaya başladı..

Şimdlik görünen şu;

Ömer Aşık kulübe çektiği ihtarnamede kesinlikle geri adım atmayacak..

Ancak yönetimin bu inadı sürdüğü takdirde de Fenerbahçe Ülker'in Beko Basketbol Ligi'nde oynayacağı play-off serisinde takımdaki yerini alamayacak..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!