Aziz Yıldırım: Öyle olaylar çıkacak ki, aaaa diye kalacaklar!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Öyle olaylar çıkacak ki, aaaa diye kalacaklar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 07:06

Fenerbahçe Başkanı AzizYıldırım: “Bazı olaylar var. Kamuoyunun bilmediği ama yetkililerin bildiği. Onlar açıklandığı zaman zaten herkes aaaaa diye kalacak. Onun için biraz daha bekleyin, sabredin. Her şey ortaya çıkacak.”

Haberin Devamı

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Savcısı Albay Ahmet Zeki Üçok’un, Fenerbahçe’nin kumpas mağduru olduğu yönündeki açıklamasıyla ilgili Başkan Aziz Yıldırım, çarpıcı sözler sarfetti...

Yıldırım, konuyla ilgili şunları söyledi...
- 5. Daire Başkanı ne diyor? İşte şu zat. İsmini ben söylemeyeyim. O zat seçildi ve davayı bizim aleyhimize onayladı, diyor.
- O zat nerede şimdi? Yine görevinin başında. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Daha çok şey var.

“SABIRLA BEKLEYİN”
- Öyle şeyler var ki; bakın çok samimi söylüyorum. Bazı olaylar var, kamuoyunun bilmediği ama yetkililerin bildiği.
- Bu şike davasından daha büyük, sporda olayların olabileceği, bazı gelişmeler var. Onlar açıklandığı zaman zaten herkes aaaa diye kalacak.
- Onun için biraz daha bekleyin, sabredin her şey ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

AHMET ZEKİ ÜÇOK NE DEMİŞTİ?
“Fenerbahçe olayının bir kumpas olduğu geçtiğimiz ay ortaya çıktı. TFF imamı olan kişinin evinde arama yapıldı. Bu şahıs, TFF’de üst düzey bir görevliydi. Aramada Fenerbahçe’ye ilişkin kumpasın nasıl yapılacağı, kimlerin dinleneceği, kimlere ne sorulacağı, kimlerin ne cevap vereceği bunlara ilişkin bütün belgeler tespit edildi. Ondan sonra bunlar İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildi. 20 kişi gözaltına aldı. Bunların 19 tanesi de tutuklandı. Bu, Fenerbahçe’nin bir kumpasa kurban gittiğinin en somut kanıtı.”

BAKMADAN GEÇME!