Aziz Yıldırım koltuğunu bırakıyor

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım koltuğunu bırakıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2010 16:42

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın koltuğunu Muş'tan gelen bir öğrenciye bırakacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, bayram nedeniyle İstanbul'a gelen Muş'un Varto İlçesi Aşağı İçmeler A.Yılmaz İlköğretim Okulu'ndan öğrenciler, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı ve stattaki müzeyi gezip, temsili bir Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu oluşturmak için kulüp idari merkezine geçecek. Muşlu öğrencilerin, burada yöneticilerin koltuklarına oturduktan sonra temennilerini aktaracakları kaydedildi.
Muşlu öğrencilerin, daha sonra Fenerbahçe Koleji ve Sare Selahattin İlköğretim Okulu'ndan gelen öğrencilerle birlikte Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenecek bayram programına katılacağı belirtildi.

Bu arada, futbol takımının Can Bartu Tesisleri'nde yarın yapacağı antrenmana ise Akşemsettin İlköğretim Okulu, Şehit Öğretmen Sevda Aydoğan İlköğretim Okulu ve Karlıtepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin konuk olacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!