Aziz Yıldırım için flaş iddia!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım için flaş iddia
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 21:46

Habertürk Gazetesi yazarı Meriç Müldür, Şike Davası'nda beraat eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı

Meriç Müldür'ün yazısında Aziz Yıldırım'la ilgili yazısı şöyle:

"Birinci ağızdan direkt aldığım bilgi değil ama edindiğim izlenim, gözlemlerim doğrultusunda görüşüm net. Başkan bırakmamalı fakat bırakacak. Bırakmamalı çünkü Yargıtay safhası var, açılacak davalar var. Kim gelirse gelsin bu davayı Aziz başkan gibi sahiplenmez, tüm enerjisini, mesaisini Fenerbahçe için harcamaz, mahkeme mahkeme koşturmaz. Ancak görüşüne de elbette saygı duyuyorum. Çok yoruldu ve zamanını ailesine, minik yavrusu Yaz bebeğe ayırmak istiyor. Geri döndürmek için bu kez kolay kolay kimse ikna edemez."

"SEZON BİTER FENERBAHÇE KONGREYE GİDER"
"Ne zaman bırakacağı ise net değil. Birkaç güne kongre kararını açıklayacağı konuşuluyor olsa da şahsi fikrim seçim için sezon sonunu bekleyeceği, Yargıtay kararını ise beklemeyeceği. Mayıs-haziran aylarında tüm branşlarda şampiyonluk hedefi koydu ve bunu gerçekleştirmek ister. Son sezonunun parolası 5’i bir yerde. Sezon biter Fenerbahçe kongreye gider. Son kongrede kürsüden de dile getirdiği gibi, giderken de kulübü kurda kuşa teslim etmez!"

Aziz Yıldırım için flaş iddia
KOCAMAN'IN O SÖZLERİ GERÇEK OLDU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!