Azarenka 2'de 2 yaptı

Güncelleme Tarihi:

Azarenka 2de 2 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 00:00

TEB BNP Paribas WTA Championships Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonası beyaz grupta yapılan maçta Belaruslu Victoria Azarenka, Çinli Li Na'yı 2-0 yendi. Azarenka ve Kvitova yarı finali garantiledi...

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan şampiyonanın üçüncü gün ilk maçında Azarenka, dün Maria Sharapova'yı 2-0 yenen Li Na'yı 6-2 ve 6-2'lik setlerle mağlup etti.

Maça iyi başlayan Azarenka, rakibinin iki kez servisini kırdığı ilk seti 6-2 kazanarak, 1-0 öne geçti. Geçen hafta WTA Lüksemburg Açık'ta şampiyon olarak İstanbul'a formda gelen Azarenka, ikinci setti de iki kez servis kırarak 6-2'lik sonuçla alıp, 1 saat 32 dakika süren maçı 2-0 kazandı.

AZARENKA - Lİ NA MAÇINDAN KARELER

Bu yıl Avustralya Açık ve Fransa Açık'ta rakibini set vermeden 2-0'lık skorlarla mağlup eden Li Na, Azarenka'yı bu şampiyonada yenmeyi başaramadı. Li Na ile daha önce yaptığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Azarenka ise Çinli rakibi karşısında 2. galibiyetini elde etti. Bu galibiyetle Azarenka grupta ikide iki yaparken, Li Na ise ikinci maçında ilk yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Nihat Özdemir de izledi

Azarenka-Li Na karşılaşmasını, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir de izledi.

KVITOVA YARI FİNALİ GARANTİLEDİ

TEB BNP Paribas WTA Championships Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonası'nda kırmızı grupta yapılan maçta Çek Petra Kvitova, teklerde dünya sıralamasında 1. sırada bulunan Danimarkalı Caroline Wozniacki'yi 2-0 yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan şampiyonanın üçüncü gün ikinci maçında Kvitova, Wozniacki'yi 6-4 ve 6-2'lik setlerle mağlup etti. Maça rakibinin servisini kırarak başlayan Çek raket, ilk seti 6-4 kazanıp 1-0 öne geçti.

KVITOVA - WOZNIACKI MAÇINDAN KARELER

Karşılaşmada 7 “ace” yapan Kvitova, ikinci sette iki kez Wozniacki'nin servisini kırıp, seti 6-2 ve 1 saat 24 dakika süren maçı da 2-0 kazandı.

Kvitova, yarı finale çıkmayı garantiledi

Grupta yaptığı iki maçtan da galibiyetle ayrılan Kvitova, yarı finale çıkmayı garantiledi. Wozniacki ise grupta yaptığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi aldı. Çek tenisçi, bu galibiyetle rakibi karşısındaki 2. galibiyetini elde ederken, iki tenisçi arasında daha önce yapılan 4 maçın 3'ünü Wozniacki, 1'ini Kvitova kazanmıştı.

Haberin Devamı

RADWANSKA 2-1'LE GEÇTİ

TEB BNP Paribas WTA Championships dünya kadınlar tenis şampiyonasında, kırmızı grupta yapılan maçta Polonyalı Agnieszka Radwanska, Rus Vera Zvonareva'yı 2-1 yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan şampiyonanın üçüncü gün üçüncü maçında Radwanska, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 1-6, 6-2 ve 7-5'lik setlerle mağlup etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Zvonareva, 3 kez rakibinin servisini kırdığı ilk seti 6-1 kazanarak, 1-0 öne geçti.

İkinci sete servis kırarak başlayan Radwanska, 3 kez servis kırdığı bu seti 6-2 alarak, 1-1 eşitliği sağladı. Maçın üçüncü setinde büyük çekişme yaşandı. Setin başında iki kez rakibinin servisini kıran Rus tenisçi, 4. oyun sonunda 3-1 öne geçti. Ancak maçı bırakmayan Radwanska, rakibinin servisini kırıp, servis attığı 6. oyunu da alarak, durumu 3-3 yaptı. 8. oyunda rakibinin servisini kırarak, 5-3 öne geçen Zvonareva, 40-15 öne geçtiği oyunda, 3 kez maç puanını kaçırdı. Geriden gelip rakibinin servisini kırarak 9. oyunu alan Polonyalı tenisçi, servis attığı 10. oyunu da alarak, 5-5 beraberliği sağladı. 11. oyunda da rakibinin servisini kırarak 6-5 öne geçen Radwanska, servis kulladığı 12. oyunu da alarak, seti 7-5 ve 2 saat 26 dakika süren maçı da 2-1 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!