Ayda bir Bodrum

Bodrum’a üçüncü kez gelen Ebru Yener, cüretkar pozlar vermekten kaçınmadı.

Divan Otel’de kalan Yener, tanga şeklindeki bikinisiyle dikkat çekti. Akşam Bianca’daki beach partiye katılan Yener, "Artık sadece işlerimle ilgileniyorum. Kalbimi aşka kapadım" diyor. Hürriyet

Zehra’ya yasak yok

Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra ve annesi Gülümser Çilingiroğlu’yla birlikte önceki akşam Reina’ya gitti. Kızıyla fotoğraflarının çekilmesine kızan Kaya Çilingiroğlu’nun sinirli hali dikkat çekti. 18 yaşından küçüklerin girmesinin yasak olduğu Reina’ya Zehra Çilingiroğlu’nun girmesi ise akılları karıştırdı.Hürriyet

Sörfçünün aşkı

Milli sörfçü Çağla Kubat, yarışlar için geldiği Çeşme’de, yeni erkek arkadaşıyla gezerken görüldü. Restoran ve barlarıyla ünlü Alaçatı’da yürüyüş yapan çift, patlayan flaşlar karşısında tepki vermezken, soruları yanıtsız bıraktı.

Fabrikada evlendi

Eski mankenlerden Esin Moralıoğlu, hayatını Çorlulu işadamı İshak Cerit’le birleştirdi. Geçtiğimiz perşembe akşamı İshak Cerit’in fabrikasında yıldırım nikahıyla evlendikleri öğrenilen Moralıoğlu ile eşi, önceki akşam Les Ottomans’da yakın dostları için yemekli düğün daveti düzenledi. Moralıoğlu, "Bizim ilişkimiz yaklaşık iki sene önce başlamıştı ve Hürriyetaynı spor salonunda spor yapmamız bizi birbirimize yakınlaştırdı. Yaklaşık 5-6 ay boyunca karşılaştık ve sonunda tanışıp çok hızlı bir şekilde evlenmeye karar verdik. Aslında biz iki gün önce evlendik ve gördüğünüz gibi şu anda evliyiz. Bu gün sadece dostlarımız için bir davet düzenledik" dedi. Moralıoğlu, balayı için Bora Bora’ya gideceklerini belirtti.

Çek elini Levent

Hitt Prodüksiyon tarafından düzenlenen, Avea’nın sponsor olduğu "Avea Açıkhava Konserleri"nin önceki akşamki konuğu Levent Yüksel’di. 4,5 aylık hamile Aşkın Nur Yengi’nin rahatsızlığı nedeniyle konsere tek başına çıkan Levent Yüksel, "Aşkın’ın çok güzel bir mazereti var. O bir bebek bekliyor gelemedi. Ona kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Bu gece bana kaldınız" diyerek programına başladı. Gecenin sürprizleri ise, Yüksel’in eski eşi Sertab Erener ve Nükhet Duru’yla yaptığı düetlerdi. Eski eşi Levent Yüksel’le el ele sahneye çıkan Erener sürekli şakalaşırken, Nükhet Duru ise beline sarılan Levent Yüksel’e, "Bir yerimi ellemek bu aralar moda oldu. Hemen ellerini arkaya atıyorlar" diye espri yaptı. Böyle bir laf beklemeyen Yüksel’in yüzü kızardı. Yüksel’in halini gören Duru "Şaka yaptım ayol" diyerek gülmeye başladı.

Ajda izdihamı

Süperstar Ajda Pekkan, "Ben Aslında Gördüğün Cool Kadın Değilim" adlı son albümünün imza gününe katıldı... Erenköy D&R’da düzenlenen imza gününde ünlü sanatçının hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Ajda Pekkan’ın gelişinde büyük izdiham yaşanırken sanatçı hayranlarını selamlayıp, albümünü imzaladı. İlk kez bir imza günü düzenleyen Pekkan, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirip, eski plaklarını imzaladı. Bir hayranının "Yumoş" adlı köpeğini görünce dayanamayıp kucağına alıp seven ünlü sanatçı, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Böyle bir günü hayranlarımla paylaşmak beni çok mutlu ediyor. Soruları nasıl cevaplayacağım onu bilmiyorum. Bu albüm için güzel bir ekip çalışması yaptık. Yaşar Gaga, Ayşe Ersayın, Kıvanç K, Bülent Özdemir’le çalıştık. İnanılmaz güzel şeyler ortaya çıktı" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları