Ayağının tozuyla derbiye

Güncelleme Tarihi:

Ayağının tozuyla derbiye
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2013 01:08

Ukrayna ekibinin Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun devreye girmesiyle işi bitirilen Dentinho, Aybaba’nın yüzünü güldürdü. Tecrübeli oyuncu forvet yokluğunda Beşiktaş’ın umudu olacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ara transferde Sinan ve Gökhan’dan sonra Brezilyalı Dentinho’yu da renklerine bağladı. Siyah beyazlılar Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımından kiraladığı sambacıyı dün İstanbul’a getirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel uçakla gelen Dentinho’ya siyah beyazlı kulübün Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile Futbol Takımı İdari Direktörü Semih Usta eşlik etti. Dentinho, teknik direktör Samet Aybaba’nın listesindeki 5 isimden biriydi. Siyah beyazlı yönetim, Olympiakos’ta forma giyen Cezayirli forvet Djebbour, Montpellier’de oynayan Utaka ve Dentinho ile ilgileniyordu.

DENTINHO YENİ FORMASIYLA POZ VERDİ - FOTO GALERİ

ELDE KALAN İSİM DENTİNHO OLDU

TAMER Kıran ve Semih Usta ikilisi önce Djebbour için Olympiakos ile temasa geçtiler. Oyuncu için istenilen 3 milyon Euro pahalı geldi. Rota Fransa’ya çevrildi. Aybaba’nın gönlündeki isim olan Utaka için Montpellier’e 1.5 milyon Euro önerildi. Ancak bu teklif reddedildi. Elde kalan isim ise Dentinho oldu. Shakhtar Donetsk ile masaya oturuldu. Ukrayna kulübüne, “Dentinho’yu kiralamak istiyoruz” denildi. Rakam 2 milyon Euro’ydu. Londra’da olan Başkan Fikret Orman’ı arandı. Cevap, “Hemen dönün” oldu.

Haberin Devamı

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN YENİ GOLCÜSÜ

LUCESCU DEVREYE GİRDİ, FİYAT İNDİ

TOPLANTI bitmek üzereyken devreye giren isim Mircea Lucescu oldu. Ukrayna ekibinin hocası, “Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Ekonomik sorunları var. Dentinho oraya giderse güçlenir. Hem de yeni takımına faydası olur” diyerek Brezilyalı’nın verilmesi gerektiğini söyledi. Shakhtar Donetsk Yönetimi, Lucescu’nun devreye girmesiyle fiyatta indirime gitti. İki taraf el sıkıştıktan sonra Dentinho da Beşiktaş’a “Evet” dedi.

DENTINHO ACUN'UN UÇAĞIYLA GELDİ

DENTINHO DOĞRU KARAR

AYBABA’NIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN TRANSFER

TRANSFER sonrası görüştüğümüz Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Dentinho’yla ilgili gereken bilgileri meslektaşı Mircea Lucescu’dan aldığını belirtti. Aybaba, “Daha önce takip ettiğim bir oyuncu. Galatasaray derbisi öncesi Almeida’nın sakatlığıyla sarsıldık. Forvet sıkıntısı çekiyorduk. Ama, Dentinho bize ilaç gibi geldi. Derbide ona şans tanıyacağım. Önemli bir oyuncu. Bize güç katacaktır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!