Avrupa'daydık

Güncelleme Tarihi:

Avrupadaydık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2014 01:27

Uslu, “Yargıtay onamasaydı bu sezon yüzde 99 ihtimalle Avrupa’daydık” diye konuştu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Asbaşkanı Mahmut Uslu, Skytürk 360’a konuk oldu. Burada Yargıtay süreci ve UEFA ile ilgili oldukça ilginç ifadeler kullanan Uslu; “Yargıtay onamasaydı yüzde 99 Avrupa’daydık” dedi.
İşte Uslu’nun açıklamalarından satır başları; “Bir insan bir adam öldürür, hapis cezası olur. Burada yeni bir kanun çıktı, 6222. Burada 2-3 madde var, Bu maddeler İsveç’te, Norveç’te olur, Amerika’da bile olmaz. Konuşmayla ilgili bir yasaydı. Eğer o yasada değişiklik olmasaydı 150 yıl hapis yatardı Aziz Yıldırım, suçu doğru olsaydı.

‘DAMGAYI YEDİK, BİTİRDİLER’

“AZİZ Yıldırım’a hastanede dedim, seni hemen çıkarmazlar dedim. Aziz Yıldırım’da demiş ki; “Bu normal şike davası değil, bu tamamen bir operasyon” ve sonrasında operasyon olduğu ortaya çıktı. Bir emniyet müdürü çıktı, 19 maçta şike var ve delillendi dedi. Nerede 19 maç? Önce 9’a, sonra 7’ye düştü. Ondan sonra da TFF’nin Etik Kurulu raporu sızdırıldı, tercüme edildi, polis raporlarıyla birlikte UEFA’ya gönderildi. Damgayı yedik, bitirdiler.

‘YENİDEN YARGILANMA İSTİYORUZ’

Haberin Devamı

“BİZ kanuna saygılıyız. Biz geçmişe dönüp, tapeler falan şuydu buydu demiyoruz. Yargıtay keşke onamasaydı. Çok iyi olurdu. UEFA ile bağlantı kurarak, yüzde 99 Avrupa’ya gitme hakkını kazanırdık. Yargıtay onayınca hayalkırıklığı oldu. Seçim var 3 ay sonra, aceleniz ne, ne diye onaylıyorsunuz? Neden yapıyorsunuz bunu? Madem suçlu, elinizde deliller var, bunu niye onayladınız? Onayladıkları deliller kanun dışı oldu. Her halükarda, adaletli yeniden yargılanma istiyoruz”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!