Avrupa'da başarı istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Avrupada başarı istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 11:50

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gelecek sezon çok daha güçlü bir yapılanmayla lige gireceklerini belirterek, "Futbolcu kardeşlerimize güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu kupa zaferiyle gördük. Şimdi bu kadroyu daha da güçlendirerek hem ligde, hem de Avrupa'da başarı yakalamaya çalışacağız. Bunun için tüm camianın arkamızda olması gerekiyor" dedi.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Başkan Sadri Şener ve ekibi, İstanbul'da yaptıkları toplantıda transfer çalışmaları için ayrılacak olan bütçeyi belirledi. Başkan Sadri Şener, gelecek sezon çok daha güçlü bir yapılanmayla lige girmeyi planladıklarını belirterek, "Futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize hep güvendik, onlarda bize bir kupa zaferi yaşattı. Biz de gelecek sezon için bu kadroyu daha da güçlendirerek, hem ligde, hem de Avrupa'da adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Her iki kulvarda da başarı yakalamak için transfer yapılması gerekliliğinin farkındayız. Biz transfer yaparak kadroyu güçlendirmeye çalışırken camiamızın da arkamızda olması gerekiyor" diye konuştu.

GÜNEŞ YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Bordo - Mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, yarın 11.00'da tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek. Geride kalacak olan sezonu değerlendirecek olan Güneş, yeni sezon öncesi hedefleri ve transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi verecek.

FUTBOLCULARA KUPA ÖZEL SAATİ HEDİYE EDİLDİ

Trabzonspor'un kazandığı 8. Türkiye Kupası nedeniyle İşadamı Murat Türköz'ün futbolcular için tasarlattığı özel yapım saatlerin içine 'Türkiye Kupası 2010' yazıldı ve Trabzonspor logosu işlendi. İşadamı Murat Türköz, Fenerbahçe maçından sonra takım için özel olarak tasarlanan saatleri futbolculara hediye ederek, "Biz o anı dondurmak istedik. Unutulmaz bir sevinç yaşadık. Bu sevinci futbolcu da unutmasın istedik. Her saate bakışında o başarıyı hatırlasınlar diye de onlara böyle bir hediye uygun gördük. Güle güle kullansınlar" diye konuştu. Teknik Direktör Şenol Güneş ise, hediyeyi beğendiğini belirterek, "Çok güzel düşünülmüş şık bir hediye"dedi.

MİNYATÜR KUPA SATIŞA SUNULDU

Öte yandan TS Club mağazalarında, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda üretilen özel minyatür Türkiye Kupaları satışa sunuldu. Özel olarak gümüşten yapılan ve aslına birebir benzeyen, minyatür kupaya bordo - mavili taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!