Zile gamalı haç yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Zile gamalı haç yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 17:37

ALMANYA’nın Viersen iline bağlı Dülken kasabasında yaşayan Selma Ulus'un (43) kapı ziline kırmızı boya ile gamalı haç çizilip, kapısının kilitine de japon yapıştırıcısı sürüldü.

Haberin Devamı

Son günlerde sık sık yapılan bu tür saldırıya karşı sinirlerinin bozulduğunu belirten Selma Ulus, başına gelen olayla ilgili şunları söyledi:

"2001 yılında eşimden ayrıldıktan sonra tek başıma 8 yıl önce bu eve taşındım. Apartmanda yaşayan tek Türk benim. Huzur içinde yaşıyordum. Ancak şubat ayında apartmanın dış kapısındaki zilime kırmızı boya ile gamalı haç çizildi. Dikkate almadım. Şimdi yeniden aynı şekilde gamalı haç çizilip, kapımın anahtar deliğine de japon yapıştırıcısı dökülünce korkmaya başladım. Anahtar girmediği için mecburen çilingir çağırıp kilidi değiştirdim. Ayrıca evim iki kez de soyuldu. Takı kutusundaki tüm takılarım çalındı. Polise şikayette bulundum. Polis hırsızlığı ciddiye almadığı için gamalı haç konusunda da bir bildirimde duymadım. Geceleri korkudan uyayamıyorum. Resmen sinir hastası oldum. Lütfen yetkililer bana yardım etsin."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!