Young Voice'dan gençlere çağrı

Güncelleme Tarihi:

Young Voicedan gençlere çağrı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 15:38

Hürriyet'i ziyaret eden Hessen Türk Toplumu'nun Young Voice isimli gençlik grubu, gönüllü gençlerin katılımını bekliyor.

Haberin Devamı

Almanya'nın Hessen eyaletinde faaliyet gösteren Hessen Türk Toplumu (TGHessen) örgütlenmesi içinde yer alan Young Voice gençlik grubu, eyalette yaşayan gençleri sosyal etkinliklerine katılmaya çağırdı. Hessen eyaletinde pekçok sosyal etkinlik gerçekleştiren gençler, ihtiyacı olan çocuklara ve yaşlılara da yardımcı oluyor.

Başkanlığını Oğuz Han Hazneci'nin yaptığı, Başkan Yardımcılığını Sevcan Işın'ın yürüttüğü Young Voice Hessen ekibi, Mörfelden-Walldorf'taki Hürriyet tesislerini ziyaret etti. Hürriyet yöneticilerine çalışmaları ile ilgili bilgi veren, tesisleri gezerek Hürriyet'in baskısını ve dağıtım sistemini yerinde gören gençler, akşam yemeğini de personelle birlikte yedi. Almanya'da yaşayan üçüncü nesili oluşturan genç ekip, çocukluklarından beri evlerinden eksik olmayan Hürriyet gazetesi tesislerinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Frankfurt Goethe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Young Voice üyeleri Dilay Karampasi, Sevcan Işın, Ezgi Göksu, Betül Odabaş, Ebru Kılıç ile Darmstadt Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi başkanları Oğuz Han Hazneci, Hessen eyaleti ile Frankfurt ve çevresinde yaşayan gençlere şu çağrıyı yaptılar:
"Biz sosyal faaliyetlere gönül veren gençleriz. Hem eğitimimizi sürdürüyoruz, hem de pekçok etkinliğe birlikte katılıyoruz. Birlikten güç doğar. Sen de bizim bir parçamız olmak istiyorsan, bize Facebook üzerinden "Young Voice TG-Hessen" adresinden ulaşıp grubumuza katılabilirsin."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!