"Yılın Erkeği"ne kadınlardan destek

Güncelleme Tarihi:

Yılın Erkeğine kadınlardan destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 11:50

Berlin'de gerçekleşen GQ Ödül Gecesi'nde "Yılın erkekleri" seçildi. Tabi, erkeklerin odak noktası olan bu gecede güzel kadınlar da eksik olmadı. Ödül alan tek kadın ise manken Karolina Kurkova oldu.

Haberin Devamı

Şov dünyasının yanı sıra, toplum, spor, siyaset ve moda dallarında dağıtılan ödüle layık gören erkekler, "Gentlewoman Ödülü"nü alan tek kadın Karolina Kurkova'yı günün konusunu yaptı ve "gentleman" (kibar erkek) olmanın niteliklerini kendi aralarında tartıştı.

Gece ödül alan ünlüler, "gentleman" olmak için gereken nitelikleri şöyle değerlendirdi: Oscar ödüllü oyuncu Adrien Brody, "gentleman" olmak için "Düşünceli, nazik ve kibar olmak" gerektiğini belirtirken, şarkıcı James Blunt, başkaları ile ilgilenmenin önemli olduğunu kaydetti.

Yılın Erkeğine kadınlardan destek

Ödül Töreni'nde "Ömürboyu Başarı Ödülü" kazanan 79 yaşındaki oyuncu Donald Sutherland ise, Kanada'da 5000 nüfusu olan bir köyden geldiğine dikkat çekerek, orada hiçbir gentleman'in bulunmadığını, dolayısıyla kendisinin de hiç bu kadar kibar olamadığını söyeldi.

Haberin Devamı

"Yılın erkeği" Ödülüne layık görülen ve kadınların en çok sevdiği isimlerden biri olan Elyas M’Barek, en son 5 dakika önce bir kadına kapıyı açtığını ifade ederek, kibarlığına toz kondurmadı.

Alman tennis efsanesi Boris Becker'in eski eşi Barbara Becker, gecenin ödül alan isimlerin arasında yer alan müzisyen Lenny Kravitz'in karizmasını överek, " Hem karizmatik, hem de kişilik sahibi ve üstelik seksi" diyerek ünlü yıldızı üçüncü düğününe de davet ettiğini belirtti.

Yılın Erkeğine kadınlardan destek





Yılın Erkeğine kadınlardan destek




Spor dalında "yılın erkeği" seçilen isim ise başarılı Alman futbolcu Miroslav Klose oldu.

Konukların arasında Alman Milli Futbolcu'nun sevgilisi manken Lena Gercke de vardı.

Yılın Erkeğine kadınlardan destek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!