Güncelleme Tarihi:
AÇILIŞ töreni 18’inci yüzyıla dayanan bir gelenekle yapıldı. Tarihi giysiler içindeki ‘kasaba tellalı’ (Town Crier), tören kapsamında elindeki çanı çalıp çevredekilerin dikkatini çekti ve sabah saat 10.00’dan akşam saat 17.00’ye kadar mekânın açılışını duyurdu. 2 katlı 300 kişilik oturma kapasiteli bu yeni mekânda 50 kişilik özel bir kısım da var. Restoranda, hafta sonları yerli ve yabancı sanatçılar da sahne alacak. Daha önce ‘Best of UK’ (İngiltere’nin En İyisi), ‘Best of London’ (Londra’nın En İyisi) ödülleri alan ve 30 yıldır gastronomi sektöründe hizmet veren Turhan, yeni şubenin açılışında iddialı konuştu: “Hedefimiz Londra genelinde değil, İngiltere genelinde bir numara olmak. Açtığımız bu restoran üzerine İngiltere’de bir rakibimiz yok. Salonumuz 300 kişilik. Hem büyüklük hem menü olarak Londra’da ikinci büyük yer yok.”
GÜÇLÜ BİR EKİBİMİZ VAR
Sabah saat 07.00’den 15.00’a kadar kahvaltı servisinin verildiği restoranın menüsünde, 10 çeşit günlük balık yer alıyor. Balıklar ise günlük olarak Billingsgate Balık Pazarı’ndan alınıyor. Turhan,“Bu yerimizde değişik bir konsept uyguladık. Menümüzde Fish&Chips’in yanı sıra 60 gün dinlendirilmiş biftek çeşitleri, ev yapımı burgerlerimiz, yine ev yapımı makarna ve tatlı çeşitlerimiz var. Güçlü bir ekibimiz var. Çalışanlarımız 20-25 yıllık tecrübeye sahip. İddiamız da kadromuzun güçlü olmasından geliyor” dedi.