Yayla-Türk’e bakan ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Yayla-Türk’e bakan ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2015 11:55

Almanya’da Federal Hükümet’in Göç, Uyum ve Mülteciler’den Sorumlu Devlet Bakanı Aydan Özoğuz, beraberindeki SPD heyeti ile Yayla-Türk firmasının Krefeld’deki merkezini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Türk firmalarının, Alman ekonomisinde önemli yeri olduğunu dile getiren Bakan Özoğuz, Yayla-Türk’ün, birçok çalışana iş imkanı sağladığı gibi bugüne kadar meslek eğitimi verdiği gençlerle de uyuma katkıları olduğunu vurguladı.

Özoğuz’a, ziyaret sırasında SPD Krefeld Başkanı ve Belediye Başkanı adayı Frank Meyer, Federal Meclis Kültür ve Medya Komitesi Başkanı Siegmund Ehrmann, SPD Krefeld Belediye Meclisi üyeleri Mustafa Ertürk ve Halide Özkurt da eşlik etti.

Türkiye kökenli federal bir bakanın, firmalarına yaptığı ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Yayla-Türk’ün sahibi Zekeriya Yasemin, konuklarına ürün yelpazeleri hakkında bilgi verdi. Bakan ile beraberindeki heyeti, firma yöneticileri ve çalışanlarıyla tanıştıran Zekeriya Yasemin, ayrıca konuklarına günün anısına şilt verdi.
Belediye Başkanlığı’na aday olan SPD İl Başkanı Frank Meyer de, merkezi Krefeld’de bulunan bir firmanın Avrupa genelinde oluşturduğu satış ve dağıtım ağıyla kent ekonomisine önemli katkı sağladığını belirtti.

Yayla-Türk’e bakan ziyareti


Zekeriya Yasemin, konuklarına günün anısına şilt verdi. Federal Meclis Medya ve Kültür Komitesi Başkanı Siegmund Ehrmann, SPD Krefeld Başkanı ve Belediye Başkanı adayı Frank Meyer, SPD Genel Başkan Yardımcısı, Göç, Uyum ve Mülteciler’den Sorumlu Federal Devlet Bakanı Aydan Özoğuz, Yayla-Türk’ün sahibi Zekeriya Yasemin, Yayla-Türk Genel Müdürü Ethem Çolakoğlu ve SPD’li Krefeld Belediye Meclisi üyesi Mustafa Ertürk (soldan sağa).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!