Vizyon çalışmalarına devam

Güncelleme Tarihi:

Vizyon çalışmalarına devam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2011 17:28

AŞAĞI Saksonya DİTİB teşkilatı değişik kurumlar ve kişilerden oluşmuş olan 30 kişilik bir çalışma ekibiyle 2020 yılında DİTİB teşkilatının nerede olması gerektiği konularında başlatmış olduğu çalışmalarının 3'sünü yaptı.

Haberin Devamı

Tam gün olarak yapılan çalışmalar eğitim, din-kültür, gençlik ve sosyal hizmetler ile ekonomi konularında çalışma grupları oluşturularak yapıldı.

EĞİTİM AĞIRLIKLI
Toplantıya başkanlık eden DİTİB Genel Sekreteri ve NdS DİTİB Başkanı Dr. Ali İhsan Ünlü, "Yaptığımız çalışmalar sadece Türklere yönelik değil, bütün Müslümanlar bizim yaptıklarımız çalışmalardan yararlanmakta. Bunun da bilinciyle kurmuş olduğumuz çalışma grupları çalışmalarına devam ediyor. Bir proje dahilinde yürütmekteyiz. Belirlemiş olduğumuz konuları bir proje haline sokmak, derneklerimizde uygulanabilir hale getirip hizmete sokmak ana hedefimizdir. Eşit koşullarda yaşayabilmenin yolu eğitimden geçmektedir. Tüm bu çalışmaları yaparken sadece DİTİB kurumu olarak çalışmıyor, uzman kişilerden de yararlanıyoruz. Tüm çalışmalarımızın ana temeli eğitim ağırlıklıdır" diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!