Venüs, Akrep'te tutkuyu artırıyor

Güncelleme Tarihi:

Venüs, Akrepte tutkuyu artırıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 12:14

Aktif ve sosyal bir cumartesi günündeyiz. Ancak hızlı hareketlerden, tepkilerden ve ilişkilerde ani çıkışlardan uzak durmakta fayda var. Yarının gergin gezegen etkileri bugünden de kendi gösterebilir bir ihtimal, aklınızda bulunsun. Akrep burcuna geçiş yapan Venüs ise, bugünden itibaren aralık sonuna kadar, ilişkilerde derinlik arayışını artırıyor ve derin duygularla sevmemize olanak tanıyor. Tutkulu ya da kısa süreli aşklar gündeme gelebilir veya ilişkilerde aşırı sahiplenme ve kıskançlık temalarına bağlı sorunlar da yaşanabilir üç haftalık süreçte. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Rekabetçi yanınız ön plana çıkıyor. Rekabet ortamlarında kendinizi gösterme veya kazanma arzunuz karşı tarafı rahatsız edebilir. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda koşuşturmalarınız başlıyor.

Boğa
Bugünlerde okulunuzdan veya iş hayatınızdan kişilerle paylaşımlarınız artabilir. Farklı konularda fikir alışverişinde bulunmanız birbirinizi daha iyi tanımanızı ve hayat boyu sürebilecek kalıcı arkadaşlıklar kurmanızı sağlayabilir.

İkizler
Şu sıralar olayları başlatan kişi olabilirsiniz. Ancak girişimlerinizi ilerletebilecek veya sonuçlandırabilecek durumda olmamanız sizi üzmesin, zira başta belirttiğim gibi etrafınızda size bu alanda yardım edebilecek çok kişi olacak.

Yengeç
Yarını saymıyorum (zira gergin geçebilir), önümüzdeki 4–5 gün içerisinde, iş hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler yaşanabilir veya size ilham veren olaylar, dokümanlar ya da motive eden kişilerle karşılaşabilirsiniz veya bazı kişilerle duygusal bir uyum yakalayabilirsiniz.

Aslan
Bu hafta sonu, iş arkadaşlarınız veya birlikte iş yaptığınız kişilerle aranızda gerginlik oluşabilir. Ani tepkiler verebilir veya ani çıkışlarda bulunabilirsiniz.

Başak
Bugünlerde yakın çevrenizle (akrabalar, kardeşler, hala, teyze, kardeşler, kuzenler, komşular gibi) ilgili konular ve görüşmeler ağırlıklı olarak gündemde. Kendinizden çok onların olaylarıyla ilgilenebilirsiniz.

Terazi
Lüks ya da bütçenizi aşan alışverişler yapma isteğiniz veya harcamalarınız artıyor, ama bugünlerde harcamaya değil, biriktirmeye odaklanmanız ve kendinizi işinize vermeniz gerekiyor. Ardından beklemeye değdiğini göreceksiniz.

Akrep
Bugünlerde maddi başlıklı konularda destekleniyorsunuz. Farklı kaynaklardan maddi kazançlar elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Yay
Çevrenizdeki kişiler önerilerinize ihtiyaç duyabilirler. Bu durum, uzun zamandır söylemek istediklerinizi söyleyebilmeniz için güzel bir fırsat olabilir. Ama bir taraftan da yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gizli kapaklı yürütülen işler hız kazanabilir.

Oğlak
Kariyerinize, imajınıza veya ait olduğunuz gruplardaki duruşunuza zarar vermeye çalışan ya da size suçlamalarda veya bazı açıklamalarda bulunan bu kişiler olabilir. Emeklerinizin boşa gittiğini düşünebilir veya pek çok olaydan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin telkiniyle, kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz.

Kova
Üst pozisyonunuzdaki kişileri daha kolay etkileyebileceğiniz, ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz günlerdesiniz. Bugünlerde, karşılaşacağınız veya tanışacağınız bir kişiden oldukça etkilenebilir, bilindik tavırlarla konuşmakta

Balık
Diğerlerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla uğraşmaktan kendinizi veya kendi ihtiyaçlarınızı ihmal ediyorsunuz. Bu hafta sonu, kendinize zaman ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!