Güncelleme Tarihi:
Kısa zamanda Münih’te 4’üncü şubesini açan Bayburtlu Günar, vejetaryen döneri nasıl bulduğunu şöyle anlattı:
“Yaklaşık 6 yıl önce değişik hububat ve baharatları karıştırarak deneyler yapmaya başladım. Geçtiğimiz yıl bulduğum özel formülle hububattan hazırladığım karışıma döner eti lezzeti vermeyi başardım. Bazı yerlerde peyniri sosla karıştırıp vejetaryen döner olarak satıyorlar. Benim buluşumda vejetaryenler, et tadıyla döner yiyebiliyor. Soya fasulyesinden yapılan dört değişik sosla sunduğum döner çok beğenildi ve patentini de aldım.”
Aynı vejetaryen karışımlardan lahmacun, pide ve börek yaptığını belirten Günar, “Çok yakında köfte üretimine de geçecegiz” dedi.
Günar, şöyle devam etti: “Almanya çapındaki şubelerimiz günden güne artıyor. Bir Rus gıda şirketi ile Rusya pazarına da girmeye hazırlanıyoruz. Şube açmak isteyenlere özel seminerler veriyoruz. Vejetaryen döner almak isteyen Almanlar uzun kuyruklar oluşturuyor” diye konuştu.