Üniversitede eğitim verecek

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede eğitim verecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2011 14:15

Londra’daki Özer ve Sofra restoranlarının sahibi Hüseyin Özer, İngiltere’deki Middlesex Üniversitesi’nde, restorancılık sektörü ile ilgili bilgi ve deneyimlerini anlatacağı kısa süreli sertifika programında eğitmen olarak görev yapacak.

Haberin Devamı

Covent Garden’daki Sofra Restoran’da düzenlenen basın toplantısına katılan Middlesex Üniversitesi İş ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Alex Mortimer, üniversitenin İş Tabanlı Öğrenme Enstitüsü ile Sofra Restoranları işbirliğinde gerçekleşecek olan kişisel eğitim ve gelişim programında, Hüseyin Özer’in, pratik ve teorik olarak yiyecek içecek sağlanması ve restorancılık sektöründe başarılı olmanın yöntemleri gibi konularda eğitim vereceğini bildirdi.

Mortimer, "Üniversiteyi Çalışma Alanına Taşıma" projesi kapsamında düşünülen eğitim için, bu konudaki başarıları nedeni ile Hüseyin Özer’i seçtiğini belirtti.

Ücretinin 989 sterlin olacağı açıklanan eğitim programı hakkındaki görüşlerini aktaran Özer, üniversite tarafından kendine getirilen bu teklifin, "Bugüne kadar başına gelen en iyi şey" olduğunu ifade etti. Özer, işini yaparken Doğu ve Batıya ait iki kültürü bir araya getirmekten hoşlandığını ve özellikle de Türk tatlarını en iyi şekilde İngiltere’de tanıtmayı amaçladığını vurguladı.

28 Şubat tarihinde başlayacak olan ve Hüseyin Özer’in kendi bilgi ve tecrübelerini de aktaracağı sertifikalı eğitim programı sırasında Özer’e, Dr. Hasan Turunç, Dr. Mehmet Ali Dikerdem, Dr. Kathy Doncaster, Doğuş Şimşek, Alex Mortime ve Dushy Chetty’nin de bulunduğu akademisyenlerin de destek vereceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!