Umrede tanıştı Mainz'da yüzük taktı

Güncelleme Tarihi:

Umrede tanıştı Mainzda yüzük taktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2015 15:52

Bundesliga takımlarında Mainz 05'in orta saha yıldızı Yunus Mallı, gönlünü kaptırdığı Hatice Çavuşoğlu ile nişanlandı.

Haberin Devamı

Alman Ümit Milli takımının da formasını giyen 23 yaşındaki Yunus ile 19 yaşındaki Hatice Çavuşoğlu'nun nişan töreni Mainz kentinde yapıldı. Yüzük takma törene Yunus ile Hatice'nin sadece yakın akrabaları katıldı.

UMRE ZİYARETİ SIRASINDA GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

Geçtiğimiz Kasım ayında kardeşi ve arkadaşıyla birlikte Umre ziyaretinde bulunan ünlü futbolcu, burada Hatice Çavuşoğlu ile tanıştı. Genç futbolcu “Umre ziy

Umrede tanıştı Mainzda yüzük taktı
areti sırasında tanıştık ve birbirimizi sevdik. Ardından da nişanlanmaya karar verdik. Hatice ile çok mutlu olacağımı biliyorum. İkimizde birbirimizi seviyoruz” dedi. Çiçeği burunda nişanlı Yunus ile Hatice evlenme tarihini ise henüz kararlaştırmadıklarını söylediler. Yunus ile Hatice'nin nişanı Mainz'ın cumartesi günü Leverkusen ile oynadığı lig maçından hemen sonra yapıldı. Nişana Yunus'un kuzeni ve AKP Ankara İkinci Bölge Beşinci sıra milletvekili adayı Mehmet Sami Mallı da hazır bulundu.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Bu sezon başarılı bir performans gösteren Yunus Mallı'nın Mainz 05 takımıyla sözleşmesi sona eriyor. Mainz'in yeniden sözleşme imzalamak istediği Alman milli futbolcuyu Bundesliga'dan bir çok takım da istiyor. Aralarında Hamburg, Stuttgart, Hoffenheim, Werder Bremen ve Schalke'nin bulunduğu takımlar yıldız futbolcuya teklifte bulundu. Bundesliga'ya çıkmayı hedefleye İkinci Bundesliga takımı RB Leipzig de Yunus Mallı'yı renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Yunus ise gelen tekliflerle ilgili “Evet bir çok takımdan teklifler geliyor. Menajerim ile görüşüyorlar. O da bana bilgi veriyor. Ben şimdilik kafamı daha çok futboluma ve yazın düzenlenecek olan Avrupa Ümit Milli futbol Şampiyonasına vermek istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!