Uluslararası Nürnberg Silah Fuarı'na Türkiye 64 firma ile katıldı

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Nürnberg Silah Fuarına Türkiye 64 firma ile katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 00:00

Almanya’nın Nürnberg kentinde açılan ve 9 Mart tarihine kadar sürecek olan dünyanın en büyük Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı'na (IWA 2015) Türkiye 64 firma ile katıldı.

Haberin Devamı

Dünya'nın en büyük silah fuarı olan IWA’ya bu yıl çeşitli ülkelerden 1383 firma katıldı. 117 ülkeden 39.244 uzman ziyaretci, av kıyafetlerinden fişiklere, dürbünden son gelişmiş silahlara kadar sergilenen mamülleri inceledi.

Türkiye büyük ilgi gören fuara Sarsılmaz firması sahibi olan Latif Aral Aliş’in, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçılar Birliği ve Türk Savunma ve Havacılık Tanıtım Grubu olarak katıldı.

Uluslararası Nürnberg Silah Fuarına Türkiye 64 firma ile katıldı


Latif Aral Aliş yaptığı açıklamada, Türk savunma sanayisinin teknik olarak ileri seviyelere geldiğini belirtirken, Türkiye’nin yıllık ihracatının bir milyar 650 milyon doları aştığını ifade etti.

50 ÜLKEYE İHRACAT

Makina Kimya Endüstrisi Pazarlama ve İhracat Daire Başkanı Hasan Şahan ile MKE Avrupa Temsilcisi Lütfi Boz da, 50 değişik ülkeye ihracat yaptıklarını ve ileri seviyede üretimleri ile dünyaca tanındıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!