Üçüncü şubeyi açtı

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü şubeyi açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2022 11:36

Filistin asıllı ünlü rap'çi Massiv, ‘Babas Döner’ (Babanın Döneri) adıyla kurduğu döner markasının üçüncü şubesini Stuttgart’ta açtı. Massiv, yeni şubesinin açılışına kendisi de katılırken, rap’çinin hayranları hem ucuza döner yiyebilmek hem de şarkıcıyla hatıra fotoğrafı çektirebilmek için soğuğa rağmen büfe önünde uzun kuyruk oluşurdu.

Haberin Devamı

YENİ şubenin açılışı nedeniyle döner 1 cente satıldı. Massiv, döner alan her hayranıyla tek tek fotoğraf çekildi. Uzun kuyruk nedeniyle zaman zaman trafik sıkışıklığı yaşanırken açılışa gelen polis, kuyrukta bekleyenleri korona kurallarına uyma konusunda uyardı. Polis, çoğunluğu gençlerden oluşan Massiv hayranlarından maske takmalarını ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi.

Üçüncü şubeyi açtı
Massiv’in geçen yıl Offenbach’ta açtığı döner büfesi şubesinde de uzun kuyruk nedeniyle polis müdahale etmek zorunda kalmıştı. ‘4 Blocks’ dizisinde de oynayan ünlü rap’çi, açılışlarını sosyal medya hesabı üzerinden duyuruyor. Massiv, dönerini, ‘orijinal Berlin döneri’ olarak tanıtıyor. Almanya’da son yıllarda dönere yatırım yapan ünlüler dikkat çekiyor. Bir dönem Antalyaspor’da da oynayan Alman Milli Takımı eski oyuncularından Lukas Podolski de döner büfeleri açarak bu alanda yatırım yapmıştı.
Üçüncü şubeyi açtı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!