Üç seçkin sanatçı aynı sergide buluştu

Güncelleme Tarihi:

Üç seçkin sanatçı aynı sergide buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2023 13:48

Miart Gallery London, üç seçkin sanatçı Lars Beusker, Belgin Bozşahin ve Beto Gatti’nin eserlerine yer verilen yeni sergisi Londra Londra’nın merkezindeki Mayfair semtinde açıldı. Açılışa, Miart Gallery sahibi ve kurucusu İrem Deniz de katıldı.

Haberin Devamı

SERGİ, sanatın kültürler ve türler arasında uyum sağlama gücünü konu ediniyor. Sergiye katılan isimlerden Lars Beusker, Uluslararası Fotoğraf Ödülleri 2022’de gıpta ile bakılan ‘Yılın Doğa Fotoğrafçısı’ ödülünün sahibi. Sanatçının yaklaşımı, dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak ve odaklanmayı yoğunlaştırmak için siyah-beyaz fotoğraf kullanarak vahşi hayvanların içsel değerlerini yakalama becerisiyle öne çıkıyor. Beusker bu canlılara en yakın mesafeden yaklaşarak fotoğraflayan sanatçı olma özelliğine sahip. Çalışmalarında beden ve ruhtan ilham alan Belgin Bozşahin, kimliği, hafızayı ve kültürel anlatıları eserlerinde yansıtıyor. Sanatçı, canlı ve soyut renk kompozisyonları oluşturmak için elle şekillendirilmiş seramik parçaları sezgisel olarak levhalara yerleştirerek ve kile karıştırılmış çeşitli lekeleri kullanarak sanat eserleri üretiyor.

Üç seçkin sanatçı aynı sergide buluştu

Belgin Bozşahin, İrem Deniz

Haberin Devamı

ZAMAN VE TEKNOLOJİ
Beto Gatti ise modern toplumda derinden gömülü olan iki temel bileşenin keşfini vurguluyor; Zaman ve teknoloji. Çalışmaları, bunların kesişim noktalarını sergileyerek günümüzün kaygılarına fütüristtik bir bakış açısı getiriyor. Coexistence, üç olağanüstü sanatçının eserlerini deneyimlemek için ender bir fırsat sunan, heyecan verici ve düşündürücü bir sergi olmayı vaat ediyor. Sanatı, doğayı ve kültürü seven herkesin mutlaka görmesi gereken sergi, 15 Haziran 2023’e kadar Miart Gallery London’da sergilenecek.

Üç seçkin sanatçı aynı sergide buluştu

Lars Beusker
Üç seçkin sanatçı aynı sergide buluştu

 

 

BAKMADAN GEÇME!