U?uruma yuvarlanan otobüste ölenlerin sayısı 5'e yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Uuruma yuvarlanan otobüste ölenlerin sayısı 5e yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2008 13:57

KAHRAMANMARAŞ'ta dün köy otobüsünün u?uruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Haberin Devamı

Saat 19.00 sıralarında Kahramanmaraş-Bertiz Yaylası yolu 20'nci kilometresinde Yalnız Ardı? mevkiindeki kazada, 23 yaşındaki Ahmet Karaboğa yönetimindeki 46 FH 566 plakalı Bertiz Budaklı Köyü yolcu otobüsü, sürücünün dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu u?uruma yuvarlandı. Otobüste bulunan Bertiz Yaylası'ndan kent merkezine giden yolculardan 25 yaşındaki Ayşe Çam ve 3 yaşındaki Medine Çam olay yerinde, 54 yaşındaki Emine Karaboğa ve 29 yaşındaki Ayşe Sürücü ise götürüldükleri hastanede öldü. Yaralanan 14'ü ?ocuk 32 kişiden 20'si Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne, 12'si de Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralılardan durumu ağır olan 43 yaşındaki Ayşe Baktemur da bu sabah ?abalara rağmen kurtarılamayınca, kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e yükseldi. 1'i ağır 31 yaralının tedavisi ise sürüyor.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLİYOR

Kahramanmaraş'ta, Bertiz Yaylası'nda üzüntüye yol a?an kazanın kurbanları toprağa verilmeye başlandı. ?lenlerden 3 ?ocuk annesi Emine Karaboğa'nın cenazesi Kayabaşı Mahallesi'ndeki Kayabaşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi. Diğer 4 kişinin cenazelerinin Bertiz Budaklı Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!