Turnuvada dayak

Güncelleme Tarihi:

Turnuvada dayak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 12:56

Hamburg FC Türkiye 2. takımının davet edildiği eski Doğu Almanya sınırları içinde bulunan Boizenger kentindeki salon turnuvasında kavga çıktı. Türk ekibinde üç futbolcu yaralanırken takım sorumluları "Hem saldırdılar, hem de hakaret ettiler" dediler.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti'ne bağlı Boizenburg kentine düzenlenen salon futbol turnuvasında çıkan kavgada Hamburg FC Türkiye 2. takımından üç futbolcu yaralandı. Aylar öncesinden turnuvaya davet edilen Türk ekibi, rakip takımın ve izleyicilerin centilmenlik dışı hareket ve sözlerine maruz kaldığını belirtti. 60 kilometre yol katederek gittikleri Boizenburg'da oyunculardan Sait Kazancı'nın burnu kırıldı, Tolgahan Kilit'in sağ ayağının baş parmağı kırıldı ve Adem Özcan da bacağından yaralandı.

HAKARET ETTİLER

Antrenör Bülent Ceylan, ”8 takımın katıldığı turnuvayı 300 kişi izliyordu. Ekibimiz iki galibiyet ve bir beraberlik elde ederek yarı finale yükseldi. Başarı sağladıkça izleyiciler ıslık çalmaya, rakip takımın oyuncuları da sert davranmaya başladılar. Hakem de bunların baskısı altında kaldı. Son maçta 5-0 mağlup durumdaydık. Seyircilerden hakaret yağmaya başladı. Futbolcularımızın ikisi oyundan atıldı, biri de sert müdahale nedeniyle sakatlandı" dedi

BURNU KIRILDI

İlk maçta yaralanan arkadaşımız Sait Kazancı tribünde oturuyordu. Hakaret eden seyircilere "Neden küfür ediyorsunuz, sakin olun" deyince tokat ve yumruk yedi. Burnu kırılan arkadaşımızı etrafında çember oluşturup kurtardık” dedi. Daha sonra polis çağırdıklarını ifade eden Ceylan, “Polis eşliğinde yaralı arkadaşlarımızı en yakın hastaneye götürdük ve doktor bize 'neden buraya geldiniz. Hamburg'da hastaneye gidebilirdiniz' dedi. Hamburg'a döner dönmez takım hakkında suç duyurusunda bulunduk. Doktor hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!