Türkiyem kupaya devam

Güncelleme Tarihi:

Türkiyem kupaya devam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2008 19:57

Berlin Kupası ikinci eleme maçında kentin güçlü takımlarından BFC Dynamo'yu 3-1 yenen Türkiyem, kupada yoluna devam etti.

Haberin Devamı

Berlin Eyalet Futbol Federasyonu Kupası ikinci turunda Türkiyem, kentin güçlü ve kupanın da iddialı takımlarıdan BFC Dynamo ile karşı karşıya geldi. BFC Dynamo'nun sahasında yaklaşık bin 500 seyirci önünde oynanan maçı Türkiyem 3-1 kazandı.

Gençler attı
Türkiyem, karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskılı oyun oynadı. İlk yarıda Dynamo'nun gol olabilecek atağı olmazken, Türkiyem ilk yarıda üç net gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağdan Süleyman, soldan Erkut ve orta sahadan da özellikle Hakan'ın başarılı oyunu, Türkiyem'e pozisyon yarattı. Genç golcü Can ise çalışkanlığı ve fırsatçılığı ile dikkat çekti. 44. dakikada Süleyman ve Hakan ile başlayan Türkiyem atağı Can'ın akıllı vuruşuyla gol ile sonuçlandı: 0-1. ilk yarı 1-0 Türkiyem'in üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda tribüne gönderildi
Türkiyem'i attığı gole ofyast gerekçesi ile devre arasında hakeme itiraz eden BFC Dynamo antrenörü Volkan Uluç'u hakem ikinci yarı başlamadan tribüne yolladı. 50. dakikada günün başarılı ismi Süleyman şık bir golle Türkiyem'i 2-0 öne geçirdi. 67. dakikada Dynamo, skoru 2-1 yaparken, 82. dakikada Hakan maçın skorunu belirleyen golü attı: 1-3. Maçı genç futbolcularının attığı gollerle 3-1 kazanan Türkiyem, kupanın iddialı takımlarından BFC Dynamo'yu elemeyi başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!