Türkiye'de sağlık turizmi

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede sağlık turizmi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2011 12:53

Türkiye son yıllarda sağlık turizminde gözde ülkeler arasına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Sağlık, Ekonomi ve Turizm Bakanlıkları bünyesindeki çalışmalar ile bu sektör güçlenerek büyümeye devam ediyor. Dünyanın dört bir köşesinden insanlar kaliteli sağlık hizmeti almak için başka ülkelere seyahati tercih ediyor.

SAĞLIK ELÇİMİZ OLUN...!
Avusturya, İsviçre, Hollanda gibi Avrupa ve Rusya, ABD ve Ortadoğu ülkeleri hastalarından yoğun ilgi gören Hospitadent Dental Group, özgün bir proje olan "Sağlık elçimiz olun, siz kazanın, Türkiye kazansın…“ faaliyete geçirdi.

Hospitadent dental group yönetim kurulu üyesi diş hekimi Selçuk Özbölük, “Sağlık elçisi projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "Sağlık elçimiz olun, projesi kapsamında Türkiye’ye ağız ve diş sağlığı tedavisi için gelen hastalarımız, yabancı uyruklu arkadaşını hastanelerimize getirdiğinde, sağlık elçimiz oluyor ve çeşitli ödüller kazanıyor" dedi.

PLAKET ÖDÜLÜ
Özbölük sözlerine şöyle devam ediyor, “Hospitadent'e yabancı uyruklu hasta getiren sağlık elçilerimize, bu onurlu davranışları için bizi hatırlatacak hediyelerin yanında “Sağlık elçisi plaketi “ de vererek memnun ettiğimizi düşünüyoruz. Plaketin beraberinde çeyrek, yarım ya da tam altından oluşan hatıramızı da kabul etmelerini rica ediyoruz.“

2006 yılından bu yana İstanbul’da 5 hastanesiyle diş tedavi hizmeti sunan Hospitadent, bu projesi ile Türkiye’deki kaliteli diş tedavi hizmetlerini tüm dünya ile buluşturmayı amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!